Politic

Deputat George Șișcu: Nu ne permitem să venim în Parlament acum cu proiectul de buget, pentru ca PSD să-l ciopârţească şi să propună tot felul de aberaţii financiare

Deputatul George Șișcu declară că PNL nu poate veni acum cu proiectul de buget pentru că există riscul ca cei din PSD să „propună tot felul de aberaţii financiare”. Parlamentarul susține însă că imediat după alegeri partidul său va aproba bugetul de stat.
PSD continuă să ne ceară, nouă liberalilor, să venim acum în Parlament cu noul buget pentru 2021. Dar cum îşi pot închipui cei din PSD că liberalii vor conduce această ţară anul viitor cu un buget aprobat anterior de un Parlament dominat de social-democraţi? PNL nu va cădea în capcana întinsă de Marcel Ciolacu şi de ceilalţi susţinători ai PSD. ​
Bugetul va fi votat în Parlament de noua majoritate guvernamentală creată în jurul PNL, iar acest lucru se va întâmpla cât mai repede posibil, după alegerile din 6 decembrie. Premierul Ludovic Orban declara recent că, până la 31 decembrie, România va avea un nou buget, astfel că vom putea intra în noul an cu motoarele turate.

PSD bagă din nou băţul prin gard, la fel cum a făcut-o şi în vară, când critica vehement decizia guvernului liberal de a prelungi starea de alertă. De săptămâni bune, acelaşi PSD a trecut în extrema cealaltă, cerând amânarea alegerilor, ba chiar unii lideri ai acestui partid au vorbit despre necesitatea revenirii la starea de urgenţă.

Guvernul PNL a introdus restricţii pentru limitarea răspândirii coronavirusului, dar deja vedem unii lideri ai PSD cum contestă măsurile. Că domnii de la PSD una vorbesc şi alta fac nu ne miră, la asta sunt experţi, dar nu ne permitem să venim în Parlament acum cu proiectul de buget, pentru ca PSD să-l ciopârţească şi să propună tot felul de aberaţii financiare, prin mutarea alocărilor bugetare dintr-o parte în alta. Nu ne putem juca de-a bugetul, pentru că aşa vor liderii populişti social-democraţi.

PNL este decis să câştige alegerile, să formeze rapid guvernul, apoi să vină în Parlament cu un buget sustenabil, care să prevadă investiţii masive în următorul an.

Suntem pregătiţi să prezentăm programul de guvernare, ştim ce avem de făcut, dar pentru asta avem nevoie de votul românilor pe 6 decembrie. Nu putem uita cât rău a făcut PSD în ultimii ani acestei ţări şi nici nu vom repeta greşeala din 2016, când i-am permis lui Dragnea să câştige detaşat alegerile. Cum nu putem uita nici că liderii de azi ai PSD care se proclamă reformiştii naţiei au stat ani buni sub pulpana lui Dragnea şi i-au acceptat, fie în CEX-ul partidului, fie în Guvern, toate năzdrăvăniile politice.”

George Șișcu
Deputat PNL în Parlamentul României

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top