Politic

Deputat Bogdan Huțucă: Am reușit armonizarea programului de guvernare locală cu cele două viziuni pentru Constanța: PNL și USR-PLUS

Președintele Organizației Județene a PNL Constanța a anunțat ieri semnarea unui protocol de colaborare, la nivelul organizațiilor municipale PNL și USR-PLUS, pentru administrația orașului. Politicianul susține că prin semnarea acestui protocol se va crea un pol de dreapta puternic ce va aduce liniște și unitate, elemente importante pentru prosperitatea orașului Constanța.

Sunt încântat să anunț că astăzi, la nivelul organizațiilor municipale PNL și USR-PLUS, am semnat un protocol de colaborare în ceea ce privește administrația orașului. Astfel, am reușit armonizarea programului de guvernare locală cu cele două viziuni pentru Constanța și am stabilit coordonatele sub care vor funcționa instituția viceprimarului, comisiile și departamentele din Primărie.
Am încredere că, prin semnarea acestui protocol, am creat un pol de dreapta puternic, ce va aduce liniștea și unitatea necesare pentru prosperitatea Constanței.”

Totodată, Bogdan Huțucă salută numirea noilor viceprimari ai Constanței, Ionuț Rusu și Florin Cocărgeanu: „Sunt convins că, împreună cu domnul primar Vergil Chițac și cu Consiliul Local, își vor duce misiunea la bun sfârșit: aceea de a face din Constanța un oraș cu adevărat european. Mult succes!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top