Politic

Deputat Bogdan Huțucă: Am reușit armonizarea programului de guvernare locală cu cele două viziuni pentru Constanța: PNL și USR-PLUS

Președintele Organizației Județene a PNL Constanța a anunțat ieri semnarea unui protocol de colaborare, la nivelul organizațiilor municipale PNL și USR-PLUS, pentru administrația orașului. Politicianul susține că prin semnarea acestui protocol se va crea un pol de dreapta puternic ce va aduce liniște și unitate, elemente importante pentru prosperitatea orașului Constanța.

Sunt încântat să anunț că astăzi, la nivelul organizațiilor municipale PNL și USR-PLUS, am semnat un protocol de colaborare în ceea ce privește administrația orașului. Astfel, am reușit armonizarea programului de guvernare locală cu cele două viziuni pentru Constanța și am stabilit coordonatele sub care vor funcționa instituția viceprimarului, comisiile și departamentele din Primărie.
Am încredere că, prin semnarea acestui protocol, am creat un pol de dreapta puternic, ce va aduce liniștea și unitatea necesare pentru prosperitatea Constanței.”

Totodată, Bogdan Huțucă salută numirea noilor viceprimari ai Constanței, Ionuț Rusu și Florin Cocărgeanu: „Sunt convins că, împreună cu domnul primar Vergil Chițac și cu Consiliul Local, își vor duce misiunea la bun sfârșit: aceea de a face din Constanța un oraș cu adevărat european. Mult succes!”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top