Politic

Deputat George Șișcu: Ipocrizie fără limite! PSD a respins amendamentul PNL de impozitare a pensiilor speciale!

Deputatul George Șișcu acuză Partidul Social Democrat de ipocrizie în disputa impozitării progresive a pensiilor speciale, întrucât PSD a respins amendamentul propus de Partidul Național Liberal. Mai mult, parlamentarul declară că „PSD se opune acestui proiect, pentru că șefii acestui partid nu sunt solidari cu românii”.

PSD a respins în Comisia de Buget-Finanțe de la Senat amendamentul PNL privind impozitarea progresivă a pensiilor speciale, dovedind o ipocrizie fără margini. Toate calculele arată că s-ar economisi aproximativ 200 de milioane de euro anual, iar cu acești bani am putea face achizițiile medicale atât de necesare pentru spitalele din România. Însă PSD se opune acestui proiect, pentru că șefii acestui partid nu sunt solidari cu românii.

Prin această atitudine, PSD demonstrează că nu vrea să rupă frăția cu beneficiarii pensiilor speciale. Ei au inventat pensiile speciale, tot ei le mențin! Liderii social-democrați una spun la televizor și alta fac în Parlament, punând frână oricărei acțiuni bune a liberalilor.

Domnilor din PSD, românii văd, nu-i puteți prosti cu vorbe frumoase, a declarat George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top