Politic

Deputat George Șișcu: Guvernul PNL va continua să încurajeze și să susțină toate investițiile necesare, atât cele începute anterior, cât și cele viitoare

Deputatul George Șișcu a participat ieri alături de președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie, la semnarea contractul de achiziție ce dă startul proiectării și execuției lucrărilor pentru construirea Sălii Polivalente a Municipiul Tulcea. Deputatul oferă asigurări că, deși în spațiul public există acuzații că guvernul interimar PNL nu va mai aloca fonduri necesare pentru dezvoltarea comunităților locale, acest lucru nu se va întâmpla.

„Am participat ieri, împreună cu dl. Ilie ȘTEFAN, Preș. PNL Tulcea, la semnarea contractul de achiziție publică referitor la începerea proiectării și execuției tuturor lucrărilor necesare pentru construirea Sălii Polivalente a Municipiul Tulcea, prin intermediul și cu ajutorul Ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion ŞTEFAN.

În continuare, Guvernul PNL susţine, promovează şi asigură de asemenea procesul de investiții esențial pentru progresul lucrărilor, atât începute anterior, cât și pentru proiectele viitoare.

Este esențială începerea construirii unei noi Săli Polivalente în orașul Tulcea deoarece aceasta va putea găzdui toate competițiile sportive ce vor avea loc aici, cu ajutorul dotărilor implementate la standard european.

Deși spațiul public abundă de speculații și acuzații conform cărora Guvernul PNL nu va mai aloca fonduri necesare pentru comunitățile locale, este clar că acest lucru nu se va întâmpla.

Un program de investiții susținut de stat este vital pentru comunitățile ce nu beneficiază de fonduri suficiente și tocmai de aceea, liberalii vor continua să încurajeze și să susțină toate investițiile necesare”, a declarat George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top