Politic

Deputat George Șișcu: Administrația liberală aduce dezvoltare la Tulcea de astăzi!

Deputatul George Șișcu vorbește despre vizita Premierului Ludovic Orban în județul Tulcea de săptămâna trecută ca fiind un angajament ferm pe care Executivul României și-l ia față de toți tulcenii. În cadrul vizitei premierul a vizitat șantierul Podului suspendat peste Dunăre, Portul Isaccea și Șantierul Naval. 

Vizita de la finalul săptămânii trecute a Premierului Ludovic Orban, însoțit de Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, în județul Tulcea, reprezintă un angajament ferm pe care Executivul României, de la cel mai înalt nivel al său, și-l ia față de toți tulcenii. Nu vorbim despre promisiuni, ci deja despre realizări palpabile: proiecte semnate, cu finanțarea asigurată sau proiecte deja demarate și care sunt executate în ritm accelerat.

Angajamentul meu, al PNL și al Guvernului Orban pentru Tulcea: modernizarea infrastructurii, cu respect pentru tradiție, dezvoltare economică, protejând mediul, și administrație publică pentru cetățeni.

Sunt promisiuni electorale de care ați mai auzit, veți spune. Nu, sunt deja fapte! Pentru că timpul vorbelor goale și al scuzelor a trecut de mult.

Premierul Ludovic Orban a vizitat pe 10 iulie județul nostru și menționez vizita sa pentru că a fost una cu rezultate concrete!

Încă din aprilie, am accentuat, alături de colegul meu Ștefan Ilie, candidatul PNL la Primăria Municipiului Tulcea, faptul că suntem datori să dezvoltăm la nivel local infrastructura adiacentă Șantierului Naval și să creăm un ecosistem economic sustenabil pe termen lung, printr-un parteneriat foarte strâns între Consiliul Județean Tulcea, viitorul primar al Municipiului Tulcea și Guvernul României. Șantierul Naval VARD Tulcea este cel mai mare angajator al județului, cu un impact direct în viața a peste 5.000 de familii.

Premierul României, Ludovic Orban, alături de Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, au vizitat Șantierul Naval și au confirmat că ne vor ajuta pentru a realiza ceea ce am promis.
Premierul Orban și Ministrul Bode au vizitat și Portul Isaccea, unde au anunțat că vor acorda o atenție deosebită investițiilor pentru susținerea dezvoltării transportului fluvial pe Dunăre, având în vedere că Dunărea face parte din cel mai important coridor de transport fluvial european, coridorul Dunăre-Rin, care face legătura între Marea Neagră și Marea Nordului.

Un alt obiectiv important la Dunăre, vizitat de premierul Ludovic Orban, este șantierul Podului suspendat peste Dunăre, obiectiv aflat în centrul politicilor de dezvoltare a infrastructurii rutiere din această regiune. Este a doua vizită a celor înalți demnitari în mai puțin de două luni. Primul ministru a garantat că vor exista noi obiective de investiții la Tulcea pe care le vom demara în cursul acestui an!

În ceea ce mă privește, îmi asum dezvoltarea județului nostru și nu voi ține cont de culoarea politică a vreunui primar, ci de interesul superior al fiecărei comunități tulcene. Vremea lui Dragnea, care împărțea comunitățile în „pesediste“ și „liberale“, a apus odată cu guvernarea noastră. În același timp, avem pentru prima dată șansa la Tulcea să beneficiem, alături de voința politică unitară la nivel județean și guvernamental, de fonduri europene și naționale consistente care să ne asigure realizarea tuturor proiectelor de infrastructură pe care le imaginăm. Restul ține doar de muncă – zi de zi și oră de oră. Este o muncă pe care o depun încă de acum și o voi continua în ritm susținut încă din prima mea zi de mandat ca Președinte al Consiliului Județean Tulcea!

George Șișcu
Deputat, Candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Tulcea

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top