Politic

Deputat Bogdan Huțucă: Nimeni nu va câștiga dacă vom prelungi această criză, iar cei care pierd sunt românii!

Parlamentarul Bogdan Huțucă susține decizia premierului Florin Cîțu de a renunța la Vlad Voiculescu. Huțucă susține că Voiculescu a devenit o vulnerabilitate a Guvernului din cauza scandalurilor și nemulțumirilor publice produse. 

PNL îl susține 100% pe premierul Florin Cîțu și decizia acestuia de a renunța la un ministru care a dovedit în ultimele luni că este o vulnerabilitate pentru Guvern.
Din păcate, domnul Voiculescu a produs singur mai multe scandaluri și mai multe nemulțumiri publice decât toți ceilalți miniștri la un loc.
Cireașa de pe tort a fost însă un ordin de ministru extrem de controversat, care a fost trimis din Ministerul Sănătății către Monitorul Oficial, fără consultarea și fără avizul primului-ministru!
De prea multe ori a părut că ministrul Sănătății a avut o agendă proprie, separată de cea a Guvernului.
Ultimul lucru de care avem nevoie acum e o criză politică care să dubleze criza sanitară.
Le transmit deci partenerilor de la USR să analizeze obiectiv și fără patimă situația în care ne aflăm. Ei știu mai bine decât oricine că miniștrii USR care au făcut lucruri curajoase și bune pentru români au avut și au toată susținerea Guvernului și a premierului. Mă gândesc aici în primul rând la ministrul Drulă.
Personal, am încredere în bunele intenții ale lui Stelian Ion și îi țin pumnii să reușească să finalizeze procesul de reformă din Justiție.
Nimeni nu va câștiga dacă vom prelungi această criză. Și aici chiar nu e vorba că pierde PNL sau USR și că cei care câștigă sunt cei de la AUR și PSD.
Contează un singur lucru, că cei care pierd sunt românii. Iar cu asta nu sunt și nu voi fi de acord niciodată”, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top