Actualitate

Delegaţia Consiliului Judeţean Tulcea participă la lucrările Biroului Politic al CRPM, reunit la Donegal, în Irlanda

O delegație a Consiliului Județean Tulcea, condusă de consilierul județean Valentin Moldoveanu, participă, în perioada 12-14 iunie 2019, la reuniunea Biroului Politic al Conferinței Regiunilor Periferice Maritime ale Europei, desfașurată la Donegal, Irlanda. Județul nostru a răspuns, astfel, invitației adresate de conducerea Comitatului Donegal și în concordanță cu decizia luată în cadrul Biroului Politic al CRPM, din data de 7 martie 2019, la Brest, Franța.

Din delegația care reprezintă Județul Tulcea la întâlnirea Biroului Politic de la Donegal mai fac parte consilierii Claudia Rădulescu și Victor Chiriazic, membri ai Legislativului județean, implicați activ la nivel local pe domeniile de interes abordate în cadrul lucrărilor.

Ordinea de zi a întâlnirii de la Donegal vizează dezbaterea unor repere privind pregătirea raportului de progres al CRPM și pașii următori în acest sens, transport și accesibilitate, viitorul politicii bugetare și politicii de coeziune ale EU, pescuit și afaceri maritime, aspecte financiare și administrative, precum și pregătirea Adunării Generale a CRPM, prevăzută a se desfășura în intervalul 16-18 octombrie 2019, la Palermo, Sicilia.

În cadrul lucrărilor, consilierul județean Valentin Moldoveanu, ales de curând, la Tulcea, în funcția de prim-vicepreședinte al Comisiei Balcanice și a Mării Negre din cadrul CRPM, a susținut o prezentare a liniilor directoare și a priorităților Județului Tulcea, ca membru al CRPM, vizavi de viitorul politicii rețelei europene de transport TEN-T.

Reamintim că, în toamna anului trecut, la Adunarea Generală a CRPM desfășurată la Funchal, Madeira, Consiliul Județean Tulcea a obținut reînnoirea mandatului de Vicepreședinte al CRPM, cu portofoliul Politicii de Vecinătate, pentru președintele Horia Teodorescu, și reprezentarea României în Biroul Politic.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top