Opinii

„Decât să ducem grija banilor, mai bine le ducem dorul!”

Primarul din Cuza Vodă (Constanţa), Eugen Dumitru, face haz de necaz de situaţia în care se află primăria

„Stăm foarte bine cu banii! Nu le mai ducem grija de ceva vreme”. Aceasta a fost afirmaţia ironică a primarului comunei Cuza Vodă, Eugen Dumitru, referitoare la situaţia economică în care se află administraţia locală pe care o coordonează. Edilul ne-a declarat faptul că mai are bani pentru ajutoarele sociale, doar pentru luna curentă şi că nu ştie cum se va descurca în viitor: „După ce că sunt amărâţi şi că singurul lor venit este acest ajutor, mă tem că nici pe acesta nu îl vor mai primi în lunile ce urmează, pentru că efectiv nu mai avem bani. Nu ştim ce vom face”, ne-a declarat primarul.

Un articol de Andreea PAVEL

Întrebat fiind despre economiile pe care a fost nevoit să le facă, edilul ne-a declarat: „Din ce să fac economii dacă nici înainte nu cheltuiam? Am tăiat absolut toate cheltuielile de birou, am mai tăiat din iluminatul public, am redus numărul de becuri din curtea primăriei, a bisericii şi a căminului, dar mai mult nu am ce să economisesc pentru că niciodată nu am reprezentat o primărie care să cheltuiască mult.

Elevii, părinţii şi profesorii, „femeile de serviciu” din şcoală

Ca urmare a necesităţii de a face economie cu orice preţ, primarul s-a lipsit de femeile de serviciu din instituţiile de învăţământ ale comunei şi le-a înlocuit cu… elevii, părinţii şi cadrele didactice. „Şi la curăţenia în şcoli am adus modificări, în sensul în care acum este asigurată de elevi, părinţi şi profesori sau învăţători. Norocul nostru că sunt oameni înţelegători şi harnici. Noi le-am cumpărat doar materialele necesare pentru curăţenie”, a mărturisit Eugen Dumitru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top