Actualitate

De 1 Mai, primarul Chelaru a vizitat șantierele din Năvodari

Primarul Năvodariului, Florin Chelaru, a folosit ziua liberă de 1 Mai pentru a inspecta două lucrări edilitare: șantierul din mamaia Nord, unde se lucrează la infrastructura rutieră și drumul spre Corbu și platforma industrială Midia-Năvodari.

M-am aflat în această dimineață pe șantierul de lucrări din Mamaia Nord, unde derulăm un amplu proiect pentru amenajarea infrastructurii rutiere în zona de litoral a Năvodarului.

În momentul de față se lucrează la împietruirea drumurilor și pregătirea lor pentru asfaltare, precum și la amenajarea trotuarelor cu pavaj.

Proiectul „Reabilitare străzi și echipare tehnico edilitară zona stațiunii Mamaia Nord”, în valoare de aprox. 4,5 milioane euro, este finanțat prin PNDL și constă în introducerea a 6,5 km de canalizare ape pluviale, 11 km de drumuri asfaltare și amenajarea a 14.000 mp de trotuare cu pavaj.

De asemenea, continuăm lucrările la modernizarea drumului spre Corbu și platforma industrială Midia-Năvodari. În prezent, aici se lucrează la amenajarea pistelor pentru bicicliști și a rigolelor pentru preluarea apelor pluviale.

Știu că vă doriți ca aceste lucrări să se finalizeze cât mai repede, însă vă rog să aveți răbdare și încredere, a transmis Florin Chelaru

Actualitate

To Top