Fără categorie

Curs deschis: Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor, 25 – 26 Octombrie 2011, Bucuresti

Cluj-Napoca, 23 septembrie 2011

Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul www.IndicatoridePerformanta.ro, organizeaza in perioada 25 26 Octombrie 2011, la Bucuresti, cursul deschis Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor.

Acesta contine o combinatie unica de solutii practice provenite din experienta in analiza sistemelor de evaluare a performantei si a unei game diverse de profesii si ocupatii, respectiv a KPIs utilizati si recomandati in monitorizarea performantei la nivelul acestora.

Cursul va fi facilitat de o echipa de profesionisti cu expertiza la nivel international, care se remarca printr-o vasta experienta practica si academica in domeniu. Aurel Brudan este expert in domeniul optimizarii performantei organizationale, Director General al companiei australiene eab group si editor al portalului www.smartKPIs.com. Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul companiei Acumen Integrat si…

Cluj-Napoca, 23 septembrie 2011

Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul www.IndicatoridePerformanta.ro, organizeaza in perioada 25 26 Octombrie 2011, la Bucuresti, cursul deschis Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor.

Acesta contine o combinatie unica de solutii practice provenite din experienta in analiza sistemelor de evaluare a performantei si a unei game diverse de profesii si ocupatii, respectiv a KPIs utilizati si recomandati in monitorizarea performantei la nivelul acestora.

Cursul va fi facilitat de o echipa de profesionisti cu expertiza la nivel international, care se remarca printr-o vasta experienta practica si academica in domeniu. Aurel Brudan este expert in domeniul optimizarii performantei organizationale, Director General al companiei australiene eab group si editor al portalului www.smartKPIs.com. Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul companiei Acumen Integrat si editor al resurselor online www.IndicatoridePerformanta.ro, www.eBalancedScorecard.ro si www.BalancedScorecardinRomania.ro.

Agenda este structurata in 2 zile, sesiunile de curs fiind dedicate urmatoarelor subiecte:

Ziua 1 Arhitectura Performantei
– Sesiunea 1: Introducere Aspecte cheie ale performantei individuale
– Sesiunea 2: Arhitectura Performantei la nivel individual
– Sesiunea 3: Sistem de management al performantei la nivel individual
– Sesiunea 4: Adoptarea sistemului de management al performantei la nivel individual

Ziua 2 Aspecte umane in managementul performantei individuale
– Sesiunea 5: Interrelationarea la nivel uman si aprecierea eforturilor depuse
– Sesiunea 6: Evaluarea si recompensarea performantei individuale
– Sesiunea 7: Rolul managerului ca si coach pentru imbunatatirea performantei
– Sesiunea 8: Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului

Beneficiile participarii la acest curs sunt completate de suita de instrumente pre-populate cu indicatori de performanta, printre care: Scorecard-ul individual de performanta, cadrul de evaluare a performantei individuale, intalnirile de evaluare a performantei, planul individual de performanta, Portofoliul de Initiative. Toate aceste instrumente sunt oferite gratuit participantilor ca parte a materialelor de curs. De asemenea, toti participantii vor beneficia de acces gratuit pe o durata determinata la continutul premium al portalului www.IndicatoridePerformanta.ro.

Pentru mai multe detalii si inscriere la curs, va invitam sa accesati pagina de prezentare a cursului si brosura in format PDF la adresa: www.indicatorideperformanta.ro. Numarul de locuri este limitat si reduceri la taxa de participare sunt disponibile doar in primele saptamani de inscriere.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect.

Alte evenimente Acumen Integrat:
– 4 5 Octombrie 2011 Curs deschis Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti
– 6 7 Octombrie 2011 Curs Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti
– 20 22 Octombrie 2011 Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011, Hotel Ramada, Sibiu

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare, Acumen Integrat
Tel: +40 264 414 360, Email: [email protected], Web: www.acumenintegrat.ro
[email protected]
http://www.acumenintegrat.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top