Fără categorie

CURS CONTABILITATE PRIMARA CU UTILIZAREA CALCULATORULUI ACREDITAT MIN. MUNCII SI EDUCATIEI

CURS CONTABILITATE PRIMARA CU UTILIZAREA CALCULATORULUI   Cursul este preponderent practic si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile primare. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii (click aici pentru detalii referitoare la ACREDITARI).    Cursul are aplicabilitate imediata; mai mult de jumatate din durata cursului este alocata generarii documentelor contabile cu ajutorul calculatorului (se utilizeaza un soft dedicat contabilitatii primare). Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi suport de curs GRATUIT. Aspectul cel mai important referitor la acest curs consta in faptul ca se prezinta si se interpreteaza corect baza legala privind documentele contabile (cazurile de intocmire, rubrici obligatorii, circuit). STRUCTURA CURSULUI I. PREZENTAREA ROLULUI DEPARTAMENTULUI CONTABIL INTR-O UNITATE PATRIMONIALAII. DOCUMENTE CONTABILE UTILIZATE IN CONTABILITATEA STOCURILOR. Baza legala….

CURS CONTABILITATE PRIMARA CU UTILIZAREA CALCULATORULUI   Cursul este preponderent practic si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile primare. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii (click aici pentru detalii referitoare la ACREDITARI).    Cursul are aplicabilitate imediata; mai mult de jumatate din durata cursului este alocata generarii documentelor contabile cu ajutorul calculatorului (se utilizeaza un soft dedicat contabilitatii primare). Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi suport de curs GRATUIT. Aspectul cel mai important referitor la acest curs consta in faptul ca se prezinta si se interpreteaza corect baza legala privind documentele contabile (cazurile de intocmire, rubrici obligatorii, circuit). STRUCTURA CURSULUI I. PREZENTAREA ROLULUI DEPARTAMENTULUI CONTABIL INTR-O UNITATE PATRIMONIALAII. DOCUMENTE CONTABILE UTILIZATE IN CONTABILITATEA STOCURILOR. Baza legala. Implicatii asupra stocurilor.  1. Factura. Aplicatii practice la facturare: livrari de bunuri, prestari de servicii, discounturi, stornari, penalitati de intarziere, facturi de avans.  2. Nota de receptie. Aplicatii practice la receptia bunurilor.  3. Avizul de insotire a marfii. Aplicatii practice in cazul avizului: livrari de bunuri catre cumparatori, transferuri de bunuri. Facturarea in urma emiterii avizului.  4. Bonul de predare-transfer. Aplicatii practice la transferul bunurilor; comparatie bon-aviz.  5. Bonul de consum. Aplicatii practice in cazul consumurilor.  6. Fisa de magazie. Aplicatii practice. III. DOCUMENTE CONTABILE PRIVIND MIJLOACELE BANESTI SI DECONTARILE. Baza legala; implicatii asupra modificarii elementelor patrimoniale.  7. Chitanta. Aplicatii practice.  8. Dispozitia de plata/dispozitia de incasare. Aplicatii practice.  9. Ordinul de deplasare. Aplicatii practice. 10. Decontul de cheltuieli. Rolul decontului. 11. Documente privind ridicareade numerar de la banca/depunerea de numerar la banca. Aplicatii practice. 12. Ordinul de plata. Aplicatii practice. IV. CORECTAREA, ARHIVAREA SI RECONSTITUIREA DOCUMENTELOR CONTABILE.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top