Exclusiv

Cui și ce vrea Ponta să comunice prin mesaje și simboluri abstracte?

Recent, Victor Viorel Ponta, actualul prim-ministrul României și candidat la Președinția Statului și-a postat pe contul personal de Facebook un set de fotografii care-l înfățișau într-o manieră de gospodăraș într-o seră de roșii. Nu că ar fi fost ceva ieșit din comun pentru cineva care vrea să-și câștige simpatia publică și mai ales electorală, dar ceea ce ne-a atras atenția a fost un amănunt care cel puțin nouă ni s-a părut foarte ciudat. Într-o astfel de fotografie, Victor Viorel apare cu un tricou alb care pe mâneca stângă avea un șir de simboluri combinate, numere sataniste (666), cuvinte ne-românești, și culorile steagului românesc dar dispuse pe dos. La prima vedere pare a fi un mesaj ocult public, către anumite persoane care pot descifra probabil ceva din acest mesaj.

Un articol de Ștefan KOSTOFF

Dorind să aflăm ce anume ar putea însemna acele simboluri de pe tricoul lui Victor Viorel Ponta am cercetat mai multe surse și am identificat câteva posibile explicații care luate mot-a-mot te pot bufni râsul sau… pentru unii…cărora le plac poveștile legate de ocultism sau marile conspirații mondiale, ar putea fi un subiect de aprofundat.

Numărul Fiarei sau…ce?

666 este, după cum știe majoritatea,  numărul Fiarei, sau al Satanei. Număr cu un puternic impact în lumea ocultă, societăți secrete, secte și alte asemenea grupări cu convingeri și idei legate de magie, ezoterism etc. Totodată acest 666 este un număr magic, fiind suma primelor 36 de numere. De asemenea 666 e codul vieții și reprezintă elementul chimic din tabelul lui Mendeleev denumit Carbon și care stă la baza vieții pe Terra. Carbonul are 6 electroni, 6 protoni și 6 neutroni, deci 666.

Capitulare în fața cui?

Steagul afișat invers, reprezintă un semn de pericol/primejdie/catastrofă. De asemenea  înseamnă capitulare necondiționată în fața dușmanului.
Cuvântul MAMAL sau MAMAI – poate reprezenta: MAMAL – cuvântul din limba engleză pentru „mamifer” dar din care lipsește un „M”, sau MAMAL  care este numele unui sat din Provincia Kurdistan, în Nord-Vestul Iranului. Cuvântul MAMAI mai poate arăta originea unei persoane care își revendică descendența din Genghis Han, prin linia genealogică a lui Mamai, un puternic comandant al Hoardei de Aur din anul 1370.
Una din interpretările cele mai stranii ale mesajului subliminal de pe tricoul lui Victor Viorel Ponta, în integralitatea lui, ar fi următoarea: Romania/Ramania, mamiferele și viața de pe Pământ bazată pe carbon, sunt în primejdie.
Hilară sau nu, interpretarea noastră nu face altceva decât să încerce cumva descifrarea mesajului cu tâlc al lui Victor Ponta pentru electorat, că doar pentru electorat și-a și postat acea imagine pe Facebook!

Actualitate

To Top