Fără categorie

Cu motoarele turate la maxim, începe Seawolves Bike Fest, ediția a X-a

Cea de-a X-a ediție a festivalului Seawolves Bike Fest va începe vineri, 9 iunie în zona Camping S, din Mamaia Nord (aceeași locație ca în ultimii doi ani), un camping amenajat după standarde moderne, cu spațiu de campare generos și curat, plajă proprie, beach bar și alte facilități.
Organizatorii, Seawolves MC România, promit tuturor participanților la eveniment că ”ingredientele” pentru distracție sunt cel puțin la fel ca și în anii trecuți: bere rece (la dozatoarele care vor funcționa non-stop), concursuri cu premii, concerte rock pe o super scenă, folk live și cântări haiducești în jurul focului de tabără, paradă moto, late night show ”interzis minorilor si inimilor slabe”, artificii și alte surprize pe care le veți descoperi la fața locului.

Astfel, seara de vineri va fi dedicată monștrilor sacri ai rockului și metalului internațional, iar seara de sâmbătă (10 iunie) va fi dedicata rockului mai mult sau mai puțin autohton.

Programul evenimentelor muzicale va arăta astfel:

Vineri – 9 Iunie (tribute night)

METALLICA – by SCREAM INC. (Ucraina)
IRON MAIDEN – by TROOPER (România)
MOTÖRHEAD – by MOTORACE (Bulgaria)
PANTERA – by DOMINATION (România)
CARGO – by Ziua Liberă (România)
RED HOT CHILI PEPPERS – by Romanian Hot Chili Peppers (România)

Sâmbătă – 10 Iunie

ALTERNOSFERA
TROOPER
ZOB
LUPU CEL RĂU
STONELIGHT

Bineînțeles, petrecerile pe plajă vor continua, în jurul focului de tabără, până la răsăritul soarelui. Aici, vă puteți întâlni cu Silviu Covaci și tradiționalul său recital folk&rock, acompaniat la chitară bas de Virgil Stoica și la tobe de Ionuț Micu.

Locuitorii Constanței, dar și turiștii aflați în Mamaia, vor putea admira motoarele în cadrul paradei ce se va desfășura sâmbătă, începând cu ora 13.00, pe traseul Mamaia Nord – centrul Constanței. După paradă urmează deja celebrele concursuri de îndemânare: ștafeta de bere, trasul sforii, prinsul cârnatului de pe motor și altele.
Organizatorii atrag atenția celor care participă la Seawolves Bike Fest că ”motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spațiu special amenajat și supravegheat non-stop (în interiorul campingului). Mașinile personale nu vor avea acces în camping din cauza spațiului limitat”.

Prețul unic de intrare la Seawolves Bike Fest pe perioada celor 2 zile va fi de 35 de lei.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top