Actualitate

CSM Constanța a câștigat finala mică a turneului de la București în Campionatul Național de rugby în 7

Clubul Sportiv Municipal Constanța (CSM Constanța) a obținut o victorie impresionantă în finala mică a turneului de rugby în 7 din cadrul Campionatului Național, desfășurat la București. Competiția a avut loc pe terenul „Parcul Copilului” din Capitală în cadrul celei de-a doua etape din Grupa Elita.

Echipa CSM Constanța, sub îndrumarea antrenorilor Nicolae Radu Mocanu și Daniel Boldor, s-a clasat pe locul al doilea în Grupa B, iar acest rezultat i-a adus o prezență în finala mică a turneului. În această confruntare, au avut parte de un adversar redutabil, CS Năvodari, dar au reușit să obțină o victorie clară, adjudecându-și locul al treilea în competiție.

În meciul de debut, CSM Constanța a demonstrat forța echipei și s-a impus cu un scor zdrobitor de 33-5 (21-0) în fața echipei Poli Iași. Apoi, au urmat o partidă extrem de echilibrată cu Rapid, care a decis câștigătoarea grupei, echipa bucureșteană câștigând cu 17-15 (5-5), diferența fiind făcută de transformarea unui eseu. În ultimul meci din grupă, CSM Constanța a continuat să impresioneze și a învins CSU Arad cu un scor categoric de 68-0 (35-0).

Cu aceste performanțe, CSM Constanța a ocupat locul secund în grupa lor și a avansat în finala mică a turneului, unde au învins fără drept de apel CS Năvodari cu 33-0 (14-0), într-un meci în care au marcat cinci eseuri, patru dintre acestea fiind transformate.

Următoarele meciuri din Campionatul Național de rugby în 7 sunt programate să aibă loc sâmbătă, 28 octombrie, la Iași. Echipa CSM Constanța a demonstrat din nou că este una dintre forțele de temut din această competiție și își merită cu prisosință locul în elita rugby-ului în 7 din România. „Hai Constanța! Team is everything”, au transmis organizatorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top