Actualitate

COVID-19: Primarul Niculae Stan, despre situația de la Pecineaga

Primarul Niculae Stan ne-a relatat că la Pecineaga situația este sub control. La Primărie s-au pus covoare dezinfectante, angajații au primit mănuși și măști și au fost instituite reguli stricte pe care cetățenii trebuie să le respecte atunci când interacționează cu personalul instituțiilor (se dezinfectează pe mâini, intră doar câte doi și sunt preluați și însoțiți de agenți ai poliției locale). Cetățenii respectă în general restricțiile de circulație. La Pecineaga sunt doar două persoane de peste 65 de ani care au nevoie de ajutor în această perioadă. De ele se ocupă un angajat al biroului de asistență socială din Primărie, care le ajută la cumpărături.

Magazinele sunt bine aprovizionate, se dezinfectează locurile publice precum poștă, dispensar, magazine, stații de autobuz.

Primarul Stan le transmite cetățenilor să stea în casă, pentru a nu se îmbolnăvi și a îmbolnăvi și pe alții.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top