Actualitate

Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon: „Ne pregătim să trăim Paștile în pace, la casele noastre”

Primăria comunei Pantelimon a fost, încă de la începutul stării de urgență, în legătură permanentă cu locuitorii, venind în sprijinul lor ori de câte ori a fost nevoie.

Izolarea la domiciliu și regulile impuse de ordonanțele militare l-au determinat pe primarul Costel Armășescu să ia măsuri de sprijinire a vârstnicilor, categoria cea mai expusă în această perioadă grea. „Avem peste 100 de persoane în vârstă, izolate, pe care le monitorizăm și pe care le-am ajutat cu machete conținând alimente de bază”, spune edilul.

Mai mult, pentru a veni în sprijinul oamenilor, miercuri și joi în Săptămâna Patimilor au fost împărțite măști și declarații pe proprie răspundere tuturor locuitorilor comunei.

„Conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, toți locuitorii județului Constanta sunt obligați să poarte masca de protecție la ieșirea din casă, în toate spațiile publice. Vă rog să purtați măștile și să completați declarația pe propria răspundere când plecați de acasă pentru a nu fi sancționați”, este apelul primarului Costel Armășescu.

Pentru că anul acesta Învierea Domnului se va sărbători de fiecare credincios acasă, administrația locală, împreună cu preoții din comună, au format echipe de voluntari care, respectând măsurile de protecție, vor duce la cei care doresc Lumina Sfântă și paști.

La ora aceasta, în comuna Pantelimon mai este o singură persoană aflată în izolare la domiciliu, celelalte persoane ieșind după ce au stat 14 zile departe de contactul cu alte persoane. „Vă informez ca în acest moment nu avem în comună nicio persoană infectată cu COVID-19. Ne pregătim să trăim Paștile în pace, fiecare la casele noastre”, adaugă primarul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top