Actualitate

Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon: „Au trecut alegerile, continuăm să muncim”

Conform rezultatelor alegerilor din 27 septembrie, în comuna Pantelimon (județul Constanța), PNL va avea 8 consilieri locali, iar PSD va avea doar 3. Costel Armășescu (PNL) a fost votat primar de 668 de persoane, în timp ce principalul contracandidat, Ștefan Drăguț (PSD) a obținut 213 voturi. 31 de voturi au mers și către candidatul USR, Gheorghe Crăciunaș.

Reconfirmat în funcția de primar, Costel Armășescu a ținut să mulțumească tuturor, „celor ce m-au votat, m-au sprijinit și care au avut încredere deplină în mine! Vă promit că nu voi precupeți nici un efort să mă implic pentru comuna noastră, să fiu echilibrat și să facem din Pantelimon o comună Europeană”.

Proiectele de modernizare a comunei Pantelimon continuă, deoarece, așa cum spune edilul „au trecut alegerile…Continuăm să muncim”. Iar munca se vede în localitatea Runcu unde se lucrează la reamenajarea parcului.

„Vrem să realizăm aici un loc adecvat care să asigure tinerilor și copiilor condiții pentru mișcare în aer liber, în condiții de siguranță, dar și amenajarea unui spațiu care să ofere relaxare tuturor categoriilor de vârstă. Astfel de spații de recreere vor contribui la păstrarea și îmbunătățirea stării de sănătate a locuitorilor”, spune Costel Armășeșcu.

Reamenajarea parcului din satul Runcu este o investiție a Consiliului Local Pantelimon prevăzută în bugetul anului 2020, prin care se realizează un parc mare de joacă pentru copii. Un parc pe care tinerii și tinerele familii din Runcu și l-au dorit, arată administrația locală.

De asemenea, au început și lucrările de execuție la proiectul unui After School. Centrul va fi organizat după modelul unui Centru de Zi pentru copii, va avea o bibliotecă, un birou, o sală de calculatoare, vestiar, grupuri sanitare, șase camere și o sală unde va fi amplasată centrala termică alimentată cu combustibil solid. De asemenea, copiii se vor bucura de un spațiu de joacă amenajat în curtea centrului, precum și de un parc. În total vor fi reabilitați circa 240 de metri pătrați din fosta clădirea a CAP-ului care va primi, prin intermediul acestei investiții, o nouă destinație

Tot în această perioadă continuă lucrările de asfaltare și modernizare a drumurilor din localitățile Nistorești și Călugăreni. Sunt lucrări finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top