Actualitate

Costel Armășescu, primar Comuna Pantelimon: „Educația rămâne o prioritate”

Pentru administrația locală a comunei constănțene Pantelimon nu doar investițiile în infrastructura școlară sunt importante, ci și cele în actorii principali ai educației: elevi și dascăli.

Educația rămâne în continuare o prioritate pentru administrația publică locală pantelimoneană, iar în contextul sărbătoriri Zilei Educației, ne dorim ca orele să se desfășoare în condiții foarte bune, iar elevii să aibă parte de confort și de un mediu propice pentru actul educațional. Consider că investind în viitorul copiilor, de fapt investim în viitorul comunității”, spune Costel Armășescu, primarul comunei.

De aceea, Primăria Pantelimon vine în sprijinul elevilor și profesorilor cu:

– burse sociale

– burse de merit

– burse de studiu

– decontare transport profesori

– transport gratuit pentru navetiști (local în comună și Liceul Crucea)

– decontare cazare și masă liceeni cu rezultate bune la învățătură

– tichete valorice pentru copiii de grădiniță

– tablete pentru școala online

– activități recreative pe perioada vacantei : Aqua Magic, teatru, spectacole pentru cei mici, serbări și altele

– rechizite și daruri ( ziua copilului, crăciun și altele)

Pentru a încuraja performanța, toți elevii care vor încheia anul școlar 2021 – 2022 cu medii cuprinse între 9,50 și 10, vor fi recompensați de către Consiliului Local Pantelimon.

Rămân un susținător al educației și sunt convins că doar prin educație putem evolua. Ca primar, știu ce responsabilitate port în privința condițiilor pe care școlile din întreaga comună Pantelimon trebuie să le ofere elevilor și profesorilor. De aceea, deschiderea spre dialog și cooperare rămâne o prioritate! Sper ca la sfârșitul anului școlar să pot felicita și recompensa cât mai mulți elevi”, mai spune Costel Armășescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top