Actualitate

Copiii refugiați din Ucraina au sărbătorit 8 Martie la Biblioteca Județeană din orașul Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat marți, 8 martie 2022,  la Biblioteca Județeană „Panait Cerna“ la manifestările organizate de această instituție și dedicate Zilei de 8 Martie, cu participarea copiilor refugiați din Ucraina.

Acțiunea a avut în prim plan câteva zeci de copii refugiați din calea războiului din țara vecină, care au recitat poezii în limba ucraineană dedicate mamei, au cântat și au dansat într-un spectacol emoționant de Ziua Internațională a Femeii.

„Recunosc că sunt profund emoționat. Astăzi este vorba despre fiecare mămică, despre fiecare copil, dar nu putem uita ce este în urmă, ce ați lăsat acasă. Cu toții vă împărtășim durerea, vă suntem alături și ne pare rău că ne vedem în astfel de condiții. Dar ceea ce vă promitem este că poporul român va fi întotdeauna alături de poporul ucrainean și astfel de momente, ca cel de astăzi, sperăm să aibă loc și în viitor, când va fi pace. Pentru că va fi pace, va fi bine, chiar dacă se spune că dacă vrei pace trebuie să te pregătești de război. Felicit poporul ucrainean pentru că a fost și este pregătit pentru așa ceva.

Vreau să felicit organizatorii acestui eveniment, dar în special pe participanții la acest eveniment. Multă sănătate tuturor și pace!“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top