Opinii

Copii din Moldova, în vacanţă la Năvodari

Cincizeci de copii din Republica Moldova îşi petrec vacanţa la Navodari. Iniţiativa îi apartine primarului oraşului Năvodari, Nicolae Matei, şi a fost susţinuta de consilierii locali.
Consiliul Local al oraşului Năvodari a aprobat, la inţiativa primarului Nicolae Matei, propunerea ca mai multi copii cu rezultate dintre cele mai bune la invăţătură din judetul Covasna să-şi petreacă vacanţa în Tabăra Năvodari. Consiliul Local a aprobat iniţiativa primarului Nicolae Matei, respectiv HCL nr. 199/28.07.2011, prin care va fi asigurată cazarea şi masa pentru un numar de 700 de elevi din judetul Covasna, dar şi pentru 50 de copii din Republica Moldova.
Sambata, 20 august, în Tabara Navodari, senatorul PSD Nicolae Moga şi mai mulţi consilieri locali i-au primit pe cei 50 de copii şi pe cele două cadre didactice, veniţi din Republica Moldova pentru a-şi petrece vacanţa pe litoralul românesc, conform HCL 199/28.07.2011.
“Consiliul Local şi-a dat acordul pentru ca administraţia oraşului să suporte cheltuielile cu masa şi cazarea pentru cei 700 de elevi din Covasna şi pentru alţi 50 de copii din Republica Moldova, din bugetul local. Vorbim de o sumă ce nu depăşeste valoarea de 500.000 lei. Facem turism de calitate la Năvodari, iar acest proiect promovează oraşul Năvodari, ca staţiune turistică”, a precizat primarul Nicolae Matei, care a lipsit de la întalnirea cu copiii din Republica Moldova, plecat fiind într-o delegaţie de lucru în Germania.  
Încă de la inceputul acestei luni au început să sosească în Tabara Năvodari cei 700 de copii merituoşi din Covasna, alături de profesorii însoţitori.
Alături de senatorul social democrat Nicolae Moga, la primirea elevilor din Moldova au mai participat consilieri locali ai oraşului Năvodari: Nicolae Tudor, Gheorghe Zidaru, Vasile Moruzi şi Radu Pândici.  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top