Actualitate

Constanța va fi gazda unei noi competiții de Canotaj pe Mare

În perioada 26-27 August plaja Reyna din Constanța va găzdui Campionatul Național de Canotaj pe Mare 2023 pentru Juniori, Seniori și Masters.

Începând cu 2024, canotajul pe mare va deveni disciplină olimpică, proba fiind inclusă în Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Canotajul de coastă reprezintă, la nivel mondial, versiunea extremă și plină de aventură a canotajului. Acest gen de sport nautic se practică doar pe mare şi este o ramură a canotajului foarte populară în ţări precum Italia, Franţa sau Marea Britanie.

Ambarcaţiunile cu care se practică acest gen de canotaj de coastă sunt mult mai robuste şi mai stabile decât cele pentru canotajul clasic.

Dacă ar fi să comparăm acest gen de canontaj cu cel classic desfăşurat pe canale sau lacuri, canotajul pe mare este mult mai dificil, sportivii trebuind să fie atenţi atât la valuri și la curenții marini, precum și la vântul mai puternic specific zonelor de coastă marine.

Acest eveniment sportiv care urmează a se desfășura la Constanța este organizat de Primăria Municipiului Constanța împreună cu Clubul Sportiv Municipal Constanța (CSM) și Federația Română de Canotaj.

Parteneri: UniCredit Bank România, Primăria Pantelimon, Kaufland, Edenia Foods, Apa Bucovina, Țiriac Auto / Ford România, Herbalife.

Parteneri locali: CELCO, Catena – Farmacia Inimii, Arrow Sea Trading, Solid House Residences, Mega Gym, Cannoleria, Domeniile Ovidiu, Stirom LTD, Sophie Patisserie, ENG Free, Curățenie Profi, ZIP Escort.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top