Actualitate

Consiliul Local Negru Vodă a votat actualizarea indicatorilor proiectului de modernizare a drumurilor din Darabani și Vâlcele

Aproximativ 25 de străzi din satele Darabani și Vâlcele (oraș Negru Vodă) sunt în curs de modernizare pentru prima dată de la înființarea lor. Amplul proiect, finanțat din surse guvernamentale în cea mai mare parte, a fost din nou pe ordinea de zi a aleșilor locali.

De data aceasta, consilierii locali au analizat și adoptat o Hotărâte prin care s-a aprobat actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ,,Modernizare drumuri în interiorul localităților sat Darabani și sat Vâlcelele – UAT Negru Vodă“.

Valoarea totală a obiectivului de investiție ,,Modernizare drumuri în interiorul localităților sat Darabani și sat Vâlcelele – UAT Negru Vodă“, este de 20.275.994,77 lei inclusiv TVA conform Devizului general.

„Se aprobă suplimentarea cofinanțării de la bugetul local a obiectivului de investiții în valoare de 681.918,39 lei inclusiv TVA. Se aprobă cofinanțarea totală din bugetul local a obiectivului de investiții în valoare de 4.315.392,75 lei inclusiv TVA”, se arată în Hotărârea de Consiliu Local adoptată.

Concret, acest proiect prevede modernizarea următoarelor străzi în satul Darabani: strada Școlii, Bisericii, Agricultorilor, Eternității, Lungă, Văii, Măceșului, Sălciei, Brazdei, Prunului, Teiului, Castanului, Salcâmului și Mărului.

În satul Vâlcele, proiectul prevede modernizarea următoarelor străzi: Principală, Ghioceilor, Iasomiei, Tufănelelor, Bisericii, Albăstrelelor, Narciselor, Iederei, Lalelelor, Crăițelor și Bujorului.

Executantul lucrărilor a solicitat actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului deoarece acesta trebuie să țină cont de realitatea din teren de la data efectuării lucrărilor și să ofere utilizatorilor toate facilitățile străzilor modernizate, având în vedere că situația reală este diferită de cea cuprinsă în DALI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top