Actualitate

Consiliul Local al comunei Ceamurlia de Jos a aprobat Planul de lucrări și acțiuni de interes local

Consilierii locali ai comunei Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, au adoptat, la propunerea primarului Dumitru Stan, Planul de acțiuni și lucrări de interes local al comunei, pentru anul 2022.

„Acțiunile și lucrările de interes local prevăzute în Planul de lucrări și acțiuni de interes local vor fi realizate și de către beneficiarii Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, republicată cu modificările și completările ulterioare”, se arată în hotărâre.

Decizia aleșilor locali a fost transmisă instituției Prefectului Județului Tulcea, Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Tulcea, compartimentului asistență socială și a fost adusă la cunoștința publică.

Astfel, conform Planului, în luna octombrie se va desfășura acțiunea de întreținere a zonei centrale a satelor Ceamurlia de Jos și Lunca. Concret, beneficiarii ajutoarelor sociale vor efectua lucrări de zugrăveli interioare și exterioare, întreținere garduri plantare de arbuști, flori, îndepărtarea resturilor vegetale și altele. Astfel de lucrări s-au derulat în luna martie.

Pentru întreținerea locurilor de joacă pentru copii din satele Ceamurlia de Jos și Lunca se vor efectua lucrări de îndepărtare a vegetației specific crescute, îndepărtare a gunoaielor, plantare de arbuști, flori, vopsirea și reparația gardurilor /echipamentelor. Aceste acțiuni se vor desfășura permanent.

Tot permanent se derulează și lucrări de întreținere a zonei adiacente școlilor/grădinițelor din satele Ceamurlia de Jos și Lunca. Aceste lucrări presupun vopsirea și reparația gardurilor și echipamentelor, plantare de arbuști, flori, îndepărtarea resturilor vegetale, întreținerea terenurilor amenajate peisagistic, zugrăveli interioare și exterioare, curățarea aleilor de zăpadă și altele.

Și la cimitirele din satele Ceamurlia de Jos și Lunca se vor realiza lucrări permanente de întreținere prin îndepărtarea resturilor vegetale.

Planul de acțiuni pe 2022 mai cuprinde și lucrări de curățare a resturilor vegetale aflate pe marginea drumurilor comunale și județene, adică lucrări de curățare a șanțurilor de scurgere a apei rezultate din ploi și zăpezi, îndepărtarea resturilor vegetale, a mărăcinișurilor, a gunoaielor și altele.

De asemenea, se vor efectua și alte activități de interes și utilitate publică, diferite activități de întreținere și reparații ocazionate de producerea unor fenomene naturale. Aceste intervenții vor avea caracter ocazional.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top