Actualitate

Consiliul Județean Tulcea va promova turismul din Delta Dunării și Dobrogea de Nord la cel mai important Târg de turism din Polonia

Târgul de turism  „Tour & Travel” se va desfășura în perioada 23 – 25 noiembrie 2023, în orașul Varșovia, iar România deține statutul de țară parteneră în cadrul acestei manifestări expoziționale, unde participă peste 500 expozanți din întreaga lume.

Consiliul Județean Tulcea participă în cadrul acestui eveniment sub egida Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, evenimentul reprezentând o oportunitate deosebită de a readuce în atenția turiștilor străini frumusețile naturale și culturale ale Deltei Dunării și ale întregului spațiu nord-dobrogean.

Consolidarea județului Tulcea ca destinație turistică peste hotare și creșterea segmentului de turiști străini este prioritate pentru administrația județeană.

Astfel, operatorii economici care doresc să își promoveze serviciile, produsele și ofertele turistice în cadrul acestui eveniment, sunt invitați să trimită materiale promoționale către Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea, pentru a fi preluate și expuse în fața publicului polonez.

Date de contact:

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea

Adresa: Strada Gloriei, Nr. 4, Tulcea

E-mail: [email protected]

Telefon: 0744 55 82 11

Data limită pentru trimiterea materialelor promoționale este marți, 21 noiembrie 2023.

(Sursa foto – cjtulcea.ro/Iliuță Goean)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top