Actualitate

Consiliul Județean Tulcea, alături de învățământul din județ

Constantin Albu, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat joi, 31 octombrie 2019, la o ședință de lucru a directorilor și directorilor adjuncți organizată de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea sub forma unei dezbateri cu tema starea învățământului tulcean în anul școlar 2018-2019.

„Permiteți-mi să vă transmit salutul și prețuirea președintelui Consiliului Județean Tulcea, domnul Horia Teodorescu, pentru modul în care vă faceți datoria față de noile generații.               

Învățământul și sănătatea sunt poate cele mai importante componente ale unui sistem social performant, nu atât pentru prezent cât pentru viitor. De modul în care sunt formați tinerii de mâine depinde performanța țării în viitorul apropiat.

Dincolo de rapoarte stă viitorul societății noastre. Să sperăm la o societate profundă, analitică, instruită, obișnuită să gândească critic și să nu se lase manipulată de slogane ieftine.

Vreau să vă felicit și eu pentru planul de școlarizare pe care îl puneți în practică anul acesta, pentru eforturile deosebite pe care le-ați depus în ultimii ani pentru revitalizarea învățământului profesional, tehnic sau dual. Nicio economie nu are cum să crească fără forță de muncă instruită, calificată, iar anii în care învățământul profesional a fost desființat, în care nu am produs nimic din acest punct de vedere, se reflectă astăzi printr-o reală criză a forței de muncă. Să sperăm că în viitorul apropiat, odată cu primele promoții, această criză să se estompeze. Trebuie să învățăm din greșeli pentru a nu le repeta”, a spus Constantin Albu, consilierul președintelui Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top