Fără categorie

Consiliul Judeean Bacu sprijin performana

Prin Hotrrea nr. 80 din 31 mai 2010, Consiliul Judeean Bacu este co-partener n implementarea unui proiect pilot la nivel naional. Este vorba despre echipa judeean de fotbal de juniori Under 16 a Bacului. Valoarea total a bugetului proiectului este de 92.900 RON, din care Consiliul Judeean asigur 51.000 de Ron, restul fondurilor provenind de la Federaia Romn de Fotbal.

Ideea a prins contur n luna martie a acestui an cnd Asociaia Judeean de Fotbal a organizat o preselecie n urma creia, cei mai talentai copii au fost reunii n echipa de juniori. A urmat meciul de verificare cu echipele altor judee iar n luna septembrie a debutat Campionatul Naional al Selecionatelor Judeene. La sfritul turului de campionat, echipa juniorilor bcuani a reuit performana de a se clasa pe primul loc n Seria I. Competiia este un punct de referin pe agenda sportiv, fiind organizat de Federaia Romn de Fotbal. Juniorii sunt lideri n clasament, echipa fiind nenvins n cele patru jocuri disputate pn acum. Iat… Prin Hotrrea nr. 80 din 31 mai 2010, Consiliul Judeean Bacu este co-partener n implementarea unui proiect pilot la nivel naional. Este vorba despre echipa judeean de fotbal de juniori Under 16 a Bacului. Valoarea total a bugetului proiectului este de 92.900 RON, din care Consiliul Judeean asigur 51.000 de Ron, restul fondurilor provenind de la Federaia Romn de Fotbal.

Ideea a prins contur n luna martie a acestui an cnd Asociaia Judeean de Fotbal a organizat o preselecie n urma creia, cei mai talentai copii au fost reunii n echipa de juniori. A urmat meciul de verificare cu echipele altor judee iar n luna septembrie a debutat Campionatul Naional al Selecionatelor Judeene. La sfritul turului de campionat, echipa juniorilor bcuani a reuit performana de a se clasa pe primul loc n Seria I. Competiia este un punct de referin pe agenda sportiv, fiind organizat de Federaia Romn de Fotbal. Juniorii sunt lideri n clasament, echipa fiind nenvins n cele patru jocuri disputate pn acum. Iat rezultatele: Neam – Bacu 2-3, Bacu – Suceava 4-2, Vaslui – Bacu 0-0, Bacu – Botoani 2-0.

Ultimul meci, disputat la Iai le-a adus bcuanilor o nou victorie, scorul de la finalul meciului fiind de 3 -2.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top