Opinii

Consilierii locali ai comunei Stejaru, chemați în ședință

Cei 11 consilieri locali ai comunei Stejaru sunt convocați la finalul lunii septembrie în sedință ordinară de Consiliu. Pe ordinea de zi figurează cinci proiecte de hotărâre inițiate de către primarul comunei, Nicolaie Gioga.

Una dintre cele mai importante hotărâri, supusă atenției consilierilor privește rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a comunei Stejaru, pe anul 2016. De asemenea, în cadrul ședinței se va discuta și oportunitatea acordării unor ajutoare de urgență de către administrația publică locală pentru anumite persoane aflate în mare dificultate.
Consiliul Local este chemat să decidă și în ceea ce privește raportul Curții de Conturi Tulcea care, conform deciziei numărul 20 din 15 iunie 2016 a pus în vedere administrației publice Stejaru “scăderea de la a accesoriilor aferente impozitului pe clădiri datorat de către SC Econergia SRL pentru anul fiscal 2015”.
Tot în aceeași ședință de Consiliul Local se va vota și aprobarea ultimului proces verbal al ședinței din data de 30 august. Desigur, întâlnirea aleșilor locali se va termina cu discutarea altor teme incluse la rubrica “diverse” pe ordinea de zi.
Consiliul Local al comunei tulcene Stejaru este compus din 11 membri, 4 dintre aceștia fiind reprezentanți ai Partidului Național Liberal, 4 ai Partidului Social Democrat, 2 ai Partidului Național Tărănesc Creștin Democrat și unul reprezintă UNPR.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top