Actualitate

Conferință de promovare a măsurilor implementate de APIA la Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat marți, 21 septembrie 2021,, la Hotel Esplanada, la Conferința de promovare a măsurilor implementate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Conferința a avut drept scop creșterea gradului de vizibilitate în rândul fermierilor și a conștientizării cu privire la modul de accesare a măsurilor de mediu și climă, diseminarea de informații noi, promovarea oportunităților de finanțare prin intermediul măsurilor din PNDR 2014-2020 implementate de APIA, precum și conștientizarea cu privire la posibilele sancțiuni care pot fi aplicate în cazul nerespectării obligațiilor asumate în cererea de finanțare.

„Consider că este esențial un dialog permanent cu tulcenii, cu investitorii locali, cu fermierii, respectiv cu beneficiarii acestor oportunități de finanțare în județul nostru.

Noi, cei din Consiliul Județean Tulcea, facem tot ce ne stă în putință pentru a dezvolta această zonă și pentru a aduce prosperitate în viața fiecărui locuitor al județului.

Implicarea instituției noastre în dezvoltarea zonei rurale nord dobrogene este strâns legată de seria de investiţii aflate în derulare pentru modernizarea infrastructurii județene.

Cred că județul nostru are două șanse reale de dezvoltare, iar acestea sunt turismul și agricultura. Cu sprijinul Uniunii Europene, județul nostru poate deveni extrem de atractiv pentru investitori, poate evolua din punct de vedere economic și, astfel, se poate dezvolta pe mai multe planuri.

Închei prin a vă asigura de toată deschiderea noastră, a celor din Consiliul Județean Tulcea, pentru demersurile care au în vederea dezvoltarea județului și vă mulțumesc încă o dată pentru organizarea acestei întâlniri“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.         

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top