Actualitate

Concursul „Micul Agricultor“ organizat la Tulcea și-a desemnat câștigătorii

Dumitru Mergeani, administrator public al județului Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a doua ediții a concursului „Micul Agricultor“.

La acest concurs online, organizat de Consiliul Județean Tulcea, s-au înscris tineri care au plantat, în grădină sau într-o jardinieră, o plantă pe care au îngrijit-o. În plus, ei au fotografiat fiecare stadiu de evoluție a plantei și au realizat un colaj care să ateste activitatea desfășurată.

Zeci de copii s-au înscris în competiție, zece dintre aceștia fiind declarați câștigători de către comisia de specialitate.

„Mă bucur să văd în sală copii care au mai participat la concursurile noastre, care au mai fost premiați, dar și tineri care vin pentru prima data la o festivitate de premiere, ceea ce înseamnă că am reușit să atragem cât mai mulți tineri în acest «joc interactiv», acest «joc online». Mă uitam peste lista de câștigători și avem tineri de toate vârstele: de la copii de la 7 ani și până la elevi la 16 ani. Vreau să le mulțumesc și părinților, dar și îndrumătorilor care i-au ajutat și care îi susțin tot timpul să participle la astfel de acțiuni“, a transmis, în cadrul evenimentului, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

Câștigătorii concursului „Micul Agricultor“:

  • Cerșamba  Mihai, în vârstă de 10 ani,  din comuna Niculițel
  • Ciobanu Maria, în vârstă de 8 ani, din comuna Izvoarele
  • Feodot Adriana-Maria, în vârstă de 13 ani, din comuna Jurilovca
  • Ganea Denisa, în vârstă de 13 ani, din comuna Casimcea
  • Iftode-Petcu Casian, în vârstă de 16 ani, din orașul Babadag
  • Lesnic Rebeca Ionela, în vârstă de 11 ani, din municipiul Tulcea
  • Livinschi Bianca, în vârstă de 13 ani, din municipiul Tulcea
  • Niță Cristian, în vârstă de 7 ani, din municipiul Tulcea
  • Pîslaru Ștefania-Emilia, în vârstă de 9 ani, din municipiul Tulcea
  • Ungureanu Sebastian Georgian, în vârstă de 9 ani, din municipiul Tulcea

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top