Fără categorie

Concurs internațional de frumusețe pentru surzi, pe scena Casei de Cultură din Constanța

În perioada 5-12 septembrie se sărbătorește “Săptămâna Internațională a Frumuseții și Modei pentru Surzi”, eveniment organizat pentru prima dată și în România. Amfitrionii unei astfel de manifestări sunt Asociația Națională a Surzilor din România și Asociația „Deaf Stars” din Germania.
Pe 9 septembrie, începând cu ora 15.30, în piațeta Perla din Mamaia va avea loc finala „Săptămânii Internaționale a Modei pentru Surzi”, la care vor participa și concura designeri surzi din toată lumea.

Sâmbătă, 10 septembrie ( între orele 16.00 – 21.00), Casa de Cultură din Constanța va fi gazda Finalei Concursului Internațional de Frumusețe „Miss & Mister Deaf Stars”, la care vor participa tineri surzi din țări ca: Franța, Anglia, China, Mongolia, Japonia, Rusia, Germania, Ucraina, Ungaria, Danemarca, Coreea, România și altele.
În urma acestui concurs, doi tineri surzi vor fi, timp de un an, „ambasadorii comunității surzilor” și vor fi vocea de care aceștia au nevoie pentru a se face auziți.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top