Actualitate

Concurs de Kitesurfing la Constanța: Spectacol Nautic de Excepție

Pe plaja Zoom din Constanța, în zilele de 25 și 26 septembrie, va avea loc un eveniment extraordinar dedicat iubitorilor sporturilor nautice. Competiția de Kitesurfing, organizată de WEGO Kitesurfing în parteneriat cu Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, aduce împreună participanți din toată țara și invitați de marcă din străinătate. Acest eveniment promite un spectacol autentic, atât pentru cei familiarizați cu sportul, cât și pentru turiștii și locuitorii din Constanța, dornici să se bucure de zecile de zmeie colorate care vor dansa pe cer. Cei mai buni kitesurfers se vor confrunta cu condiții meteorologice extreme, caracterizate de vânt puternic și valuri înalte, oferind spectatorilor ocazia de a admira sărituri spectaculoase și manevre complexe în aer.

Gazduirea acestui eveniment la Constanța subliniază încă o dată potențialul destinației Mamaia-Constanța în a atrage competiții sportive de înaltă calitate și evenimente captivante pentru public, chiar și în afara sezonului estival.

Atracțiile turistice nu se încheie odată cu sfârșitul sezonului estival. De fapt, toamna oferă condiții meteo ideale pentru sporturile nautice și ne bucurăm să fim parte din această completare a imaginii zonei de litoral Mamaia-Constanța cu statutul de hub al evenimentelor sportive de calibru„, a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia-Constanța.

Competiția sportivă nu este singurul eveniment major sprijinit de Organizația de Management al Destinației în această toamnă. Cu doar o săptămână în urmă, Mamaia a fost gazda a două evenimente de amploare care au atras mii de turiști pe parcursul mai multor zile. Cupa Davis, în care România a întâlnit Taiwanul, s-a desfășurat la Clubul Idu Mamaia, iar Festivalul Sunwaves, organizat pentru a doua oară în acest an, a adus viață și energie în stațiune. Ambele evenimente au contribuit la consolidarea imaginii zonei Mamaia-Constanța ca o destinație versatilă, capabilă să ofere condiții ideale pentru manifestările de avengură.

Odată cu trecerea verii, OMD (Organizația de Management al Destinației) își orientează atenția către extinderea sezonului estival. Astfel, pentru a atrage vizitatori până la finalul lunii septembrie, OMD sprijină organizarea unor evenimente care răspund preferințelor unui public variat. Fie că este vorba despre competiții sportive, evenimente culturale sau festivaluri muzicale, asociația continuă să își îndeplinească obiectivul de a transforma stațiunea Mamaia și orașul Constanța în destinații atractive, indiferent de sezon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top