Actualitate

Concurs cu premii pentru elevii tulceni, dedicat Zilei Dobrogei 

Consiliul Județean Tulcea organizează Concursul cu premii cu tema „Dobrogea, pământ românesc“, pentru a marca Ziua Dobrogei, sărbătorită anual pe data de 14 noiembrie.

Până pe data de 9 noiembrie 2020, elevii tulceni pot trimite pe una din adresele de e-mail [email protected], [email protected] sau pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea lucrări individuale, pe categorii, după cum urmează:

-Cei din învățământul preșcolar și primar vor trimite desene pe tema propusă;

-Cei din învățământul gimnazial vor trimite compuneri (una – două pagini) pe tema propusă;

-Liceenii vor trimite eseuri (trei – patru pagini) pe tema propusă.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: numele participantului, vârsta, categoria la care participă, numele unuia dintre părinți/tutore, datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

Pentru fiecare categorie vor fi acordate câte cinci premii în bani. De asemenea, pentru a marca 142 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria – mamă, vor fi acordate 142 de premii pentru creativitate.

Pe data de 13 noiembrie 2020 vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.       

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top