Fără categorie

Concertul Cesaria Evora 3 octombrie 2011 Timişoara – anulat!

Concertul Cesaria Evora 3 octombrie 2011 Timişoara – anulat! - i Concert.ro

Concertul Cesaria Evora 3 octombrie 2011 Timişoara – anulat! - i Concert.ro
Cesaria Evora, asteptata in Timisoara in data de 3 octombrie 2011, la Sala Olimpia, a fost internata ieri de urgenta in Paris. Concertul a fost anulat iar managementul artistei a anunta cu tristete ca mai mult decat sigur aceasta nu va mai putea concerta niciodata. Echipa de medici in grija carora este a trimis documente oficiale organizatorilor din Timisoara.

Concertul mult asteptat la Timisoara, atat de catre organizatori, cat si de catre artista si public, s-a bucurat de popularitate in orasul de pe Bega, ajungand la un pas de sold-out. Joi seara, 22 septembrie, Echipa de management care o reprezinta pe Cesaria Evora i-a anuntat pe organizatorii din Romania ca aceasta a fost internata de urgenta intr-o clinica privata din Paris, din cauza unor grave probleme de sanatate. Doctorii care o au in grija au declarat ca sansele ca aceasta sa mai poata concerta vre-o data sunt minime, motiv pentru care toate cele trei concerte din Romania, dar si cele din Yerevan si Paris au fost anulate si…

Concertul Cesaria Evora 3 octombrie 2011 Timişoara – anulat! - i Concert.ro
Cesaria Evora, asteptata in Timisoara in data de 3 octombrie 2011, la Sala Olimpia, a fost internata ieri de urgenta in Paris. Concertul a fost anulat iar managementul artistei a anunta cu tristete ca mai mult decat sigur aceasta nu va mai putea concerta niciodata. Echipa de medici in grija carora este a trimis documente oficiale organizatorilor din Timisoara.

Concertul mult asteptat la Timisoara, atat de catre organizatori, cat si de catre artista si public, s-a bucurat de popularitate in orasul de pe Bega, ajungand la un pas de sold-out. Joi seara, 22 septembrie, Echipa de management care o reprezinta pe Cesaria Evora i-a anuntat pe organizatorii din Romania ca aceasta a fost internata de urgenta intr-o clinica privata din Paris, din cauza unor grave probleme de sanatate. Doctorii care o au in grija au declarat ca sansele ca aceasta sa mai poata concerta vre-o data sunt minime, motiv pentru care toate cele trei concerte din Romania, dar si cele din Yerevan si Paris au fost anulate si nu reprogramate, in ciuda straduintelor tuturor celor implicati. “In urma unei internari de urgenta din aceasta dupamasa, pacientei de 70 de ani i s-a identificat tensiune ridicata, diabet zaharat cu pericol de insuficienta renala, pe un fond predispus la un atac cerebral, motiv pentru care am recomandat repaus total.” au declarat Dr. Bertrand Petruisetu si Dr. Zerah cardiologul Cesariei, de la American Hospital din Paris.

Dincolo de pierderile noastre ca si organizatori, de dezamagirea tuturor celor care asteptau cu nerabdare sa o vada pe Cesaria pe scena si sa o asculte, suntem tristi la aflarea vestii ca nu o vom mai putea vedea cantand pe marea artista. Ii dorim multa sanatate si suntem cu gandul alaturi de ea.

Cesaria Evora s-a nascut in Mindelo, in insula Sao Vincente, Capul Verde, pe 27 august 1941. La 20 de ani a intrat in lumea muzicala interpretând cântece melancolice, de tristeţe si dor. Desi a devenit Regina Mornas in Capul Verde, a ramas relativ necunoscuta la nivel internaţional. Abia in 1987, incurajata de un reputat muzician si filantrop, exilat din Capul Verde in Portugalia, a susţinut concerte in Portugalia. Treptat, cariera ei a reinceput sa prinda contur. Jose Da Silva, francez originar din Capul Verde, care avea sa-i devina ulterior mentor si producator oficial, a invitat-o la Paris, unde a inregistrat albumul La Diva Aux Pieds Nus (Diva Desculţa) in 1988. Cesaria Evora a cântat intotdeauna cu picioarele goale, in semn de solidaritate cu femeile si copiii saraci din ţara sa, fiind un ambasador nu doar al culturii din Capul Verde cat si al artelor si umanitatii.

Biletele achizitionate pana la acest moment se pot returna in reteaua Eventim, la locatiile de unde au fost achizitionate, incepand cu data de 1 octombrie 2011. Pana la aceasta data echipa de organizatori din Timisoara va vira integral suma incasata pe bilete catre reteaua Eventim iar aceasta, la randul ei, catre punctele de vanzare. Ne cerem scuze pentru inconveniente. Biletele se pot returna pana la 31 Octombrie 2011. Le multumim tuturor pentru intelegere.

Biletele s-au comercializat online, pe www.eventim.ro, sau la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti. Pentru orice fel de informatii, contactati birou[@]plai[.]ro , iar daca intampinati greutati in returnarea biletelor, va stam la dispozitie la sesizari[@]plai[.]ro .

Foto: www.celebbest.com

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top