Actualitate

Comunitățile din Delta Dunării și turiștii nu vor fi afectați de situația creată de unul dintre mulții transportatorii fluviali din zonă

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării  a primit asigurări de la Asociația Operatorilor Navelor de Agrement și Transport Rapid că turiștii din Delta Dunării nu vor avea de suferit dacă unul dintre transportatorii fluviali din Delta Dunării, va intra în incapacitate de lucru.

Într-un comunicat de presă emis în cursul zilei de azi, Asociația Operatorilor Navelor De Agrement Și Transport Rapid asigură comunitățile din Delta Dunării precum și pe turiști că:

“nimeni nu va rămâne pe drumuri și se vor asigura că atât turiștii, cât și localnicii vor ajunge, în siguranță la destinație.   

Ca de obicei, turiștii și localnicii vor putea apela, ca și până acum la șalupele rapide, acestea având o capacitate de 12 persoane.

Ambarcațiunile circulă din două în două ore pe zi, de exemplu Tulcea – Crișan – Sulina , Tulcea – Murighiol – Sf.Gheorghe prima cursă fiind la ora 08:00; iar ultima la 18:00. Desigur același program îl regăsim și pe retur.

În regim normal aceste societăți ce fac parte din „Asociația Operatorilor Navelor De Agrement și Transport Rapid” asigurau deplasarea a mai mult de 80% dintre turiști și localnici. 

Pentru a nu crea disconfort pasagerilor, numărul ambarcațiunilor poate fi, la nevoie, suplimentat.

Transportatorii au capacitatea de a duce și marfă către inima Deltei, astfel încât pensiunile și restaurantele să se aprovizioneze, iar turiștii să beneficieze de servicii și produse de calitate.”

(Sursa foto – AMDTDD)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top