Actualitate

Comuna Tuzla. Măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus

Administrația locală a comunei Tuzla, prin primarul Reșit Taner, a transmis un mesaj către toți locuitorii cu privire la măsurile luate pentru prevenirea apariției cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus.

În calitate de primar, împreună cu autoritățile locale din comuna Tuzla, aplicăm mai multe măsuri de prevenire și combatere a răspândirii coronavirusului pe teritoriul comunei. Astfel, pe durata închiderii unităților de învățământ (11-22 martie), vor fi închise pentru public și sala de sport a comunei Tuzla și Centrul pentru Tineret „Ion Creangă”, în cadrul căruia se desfășoară mai multe activități:

  • dansuri sportive;

  • dansuri de societate;

  • cursurile de șah;

  • cursurile de limba engleză;

  • cursuri de karate;

  • cursuri de științe sociale;

  • cursuri de tenis de câmp;

  • fotbal pentru tineret și juniori

Activitățile menționate vor fi suspendate până la sfârșitul lunii martie, cu posibilitate de prelungire”, spune Reșit Taner.

În această perioadă s-au luat măsuri pentru dezinfectarea unităților de învățământ de pe raza comunei: Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla; Grădinița Piticot; Grădinița cu Program Normal; Sala de sport; Centrul pentru Tineret „Ion Creangă”.

În acest sens s-au luat măsuri suplimentare igienico – sanitare și vom informa constant toți cetățenii comunei Tuzla despre metodele de prevenție și respectarea regulilor de igiena pentru evitarea riscurilor de îmbolnăviri”, adaugă primarul.

De asemenea, administrația a transmis materiale informative la toți agenții economici de pe raza comunei, a afișat aceste materiale în stațiile de autobuz și aviziere, astfel încât cetățenii să fie informați despre cum se pot proteja.

Facem apel la cetățenii care se întorc din zonele cu risc sau care au intrat în contact cu persoane venite din astfel de zone, să dea dovadă de responsabilitate și să ia măsuri de autoizolare la domiciliu timp de 14 zile pentru a nu pune în pericol sănătatea celor din jur și a celor dragi. Voi verifica personal respectarea acestor măsuri de prevenție la nivelul comunei Tuzla”, asigură Reșit Taner.

Primăria Tuzla roagă toți locuitorii comunei să își păstreze calmul și să respecte regulile de igienă cât şi cele impuse de autorități.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top