Actualitate

Comuna Tuzla, gazda Cupei Ronin Warriors – ediția a III-a

În luna aprilie, comuna Tuzla a fost gazda celei de-a treia ediții a Cupei Ronin Warriors (sistem K1 Light și K1 amatori) ce s-a desfășurat în Sala de sport a comunei.

În competiție s-au înscris 17 cluburi cu 270 de sportivi, atât din județul Constanța cât și din țară.

Astfel, s-au înscris la acest eveniment sportivii CS Medgidia, CSO Voluntari, CS Tora Kempo Boxing Techirghiol, CS Urban Legend, CS Sharks Gym, CS Andreo Stoica, CS Keru Kentom CS Viitorul Fântânele, CS Niko, CS Kickboxing&Muay Thai Tecuci, CS ACS Man Martial Academy Năvodari, Benny Fight, CS Kempo Năvodari, ACS Tomis Spartan Division.

„Prin astfel de proiecte dorim să promovăm și să atragem cât mai mulți copii să facă sport, dobândirea de către sportivii participanți a cunoștințelor și deprinderilor legate de tehnica de autoapărare”, anunță administrația locală a comunei Tuzla.

În noiembrie 2021, primarul comunei Tuzla, Reșit Taner, a anunțat ample lucrări de reabilitare a Sălii de Sport.  „Pentru desfășurarea activităților sportive în condiții optime, am demarat lucrările de renovare a sălii de sport din cadrul Școlii Gimnaziale numărul 1 Tuzla”, spune Reșit Taner.

Lucrările efectuate de administrația locală au cuprins reparații în sala de sport, repararea grupurilor sanitare și repararea acoperișului. Lucrările au fost necesare deoarece sala, așa cum a arătat edilul în câteva fotografii, nu prezenta siguranța desfășurării orelor de sport sau a altor evenimente cu caracter sportiv.

Sala de sport multifuncțională din cadrul Școlii Gimnaziale numărul 1 din Tuzla a fost inaugurată în anul 2010. Ea are o capacitate de 150 de locuri, iar investiția s-a ridicat la acel moment la peste 250.000 de lei, fără TVA, fiind suportată din fonduri guvernamentale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top