Actualitate

Comuna Topalu va primi 11 milioane de lei pentru asfaltarea a 6 kilometrii de drumuri

Comuna Topalu, județul Constanța, a depus încă de anul trecut un proiect privind modernizarea drumurilor comunale. Proiectul a primit finanțare prin PNI „Anghel Saligny”, iar acum a venit momentul ca administrația publică locală să semneze contractul de finanțare.

Constantin Baltă, primarul comunei Topalu a semnat recent, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în prezența secretarului de stat, Alexandru Stoica și a președintelui PSD Constanța, senatorul Felix Stroe.

Valoarea totală a contractului este de 11 milioane de lei, care vor fi investiți în asfaltarea a 6 kilometri  de drum.

Primăria Topalu se află printre administrațiile locale din județ care au primit finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Comuna Topalu, deși a solicitat fonduri pentru asfaltarea a 17 kilometri de străzi, a primit 11.000.000 de lei, bani cu care vor fi asfaltate drumuri comunale în lungime totală de 6 km.

De asemenea, Primăria Topalu a reușit să obțină și 2,32 de milioane de lei , bani care merg către modernizarea sistemului de alimentare cu apă, înlocuire și extindere a rețelei de canalizare și a stației de epurare – etapa I. Și această finanțare se va face prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Încă din septembrie 2022, administrația locală Topalu a achiziționat servicii de dirigenție șantier /asistență tehnică pentru obiectivul ,,Modernizare alimentare cu apă, înlocuire și extindere rețea canalizare și stație de epurare-  etapa I, comuna Topalu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top