Actualitate

Comuna Mihail Kogălniceanu a obținut finanțare pentru Etapa a III-a a contractului „Asfaltare drumuri comunale în localitate”

Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu (județul Constanța) a semnat contractul de finanțare pentru Etapa a III-a a proiectului „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu”, propus a fi amplasat în Comuna Mihail Kogălniceanu, strada Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți, Daciei, Victoriei, Brândușelor, Stejarului, Aleea Stadion, Strada 1, Strada A, Strada B, Strada C, Prelungirea Decebal.

Finanțarea este asigurată prin PNI ,,Anghel Saligny”, iar valoarea contractului este de 5.922.756,63 lei.

Semnarea contractului de finanțare a avut loc la sediul Ministrului Dezvoltării.

„Investiția intră în linie dreaptă. În perioada următoare urmează să aibă loc procedura de achiziție publică care va desemna executantul care realiza lucrările! Prin acest obiectiv de investiție reușim să asfaltăm aproape în totalitate străzile și drumurile din localitatea noastră! Astfel îndeplinim unul din cele mai stringente obiective ale administrației noastre,” spune Ancuța Belu.

Administrația locală din Mihail Kogălniceanu a atribuit la începutul lunii iulie contractul „Execuția lucrărilor de construire în cadrul proiectului „Asfaltare drumuri comunale – Etapa II”.

Valoarea contractului este de 4.208.528,94 lei și vizează modernizarea unui număr de patru străzi din localitate, respectiv:

  • Strada Nicolae Bălcescu (tronson DN2A – strada Panduri) 814 metri,
  • Strada Transilvaniei (tronson DN2A – strada Panduri) 806 metri,
  • Strada Dorobanți (tronson DN2A – strada Panduri) 798 metri,
  • Strada Daciei (strada Unirii – strada Panduri) 545 metri.

Traseul pe care se va interveni are o lungime totală de 2.963 de metri.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 12 luni de zile de la data obținerii autorizației de construire și primirea ordinului de începere a lucrărilor de execuție.

„Prin acest proiect dorim să îmbunătățim calitatea infrastructurii rutiere și să oferim un mediu mai confortabil pentru locuitorii noștri. Vom avea străzi modernizate, mai sigure și mai accesibile, ceea ce va contribui și la dezvoltarea economică și socială a localității noastre”, spune primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top