Opinii

Comuna Luncavița. A început repararea străzilor afectate de ploile torențiale

În urma ploilor torențiale din după-amiaza zilei de vineri, 27 iulie, mai multe străzi din satul Rachelu, comuna Luncavița, au fost afectate de viiturile formate. Mai ales străzile în pantă au fost afectate.
„Vor fi reparate începând de mâine dimineață, sâmbătă, de la prima oră. Și la Luncavița sunt străzi avariate, dar asupra acestora se va interveni luni”, îi asigura Ștefan Ilie, primarul comunei, pe locuitori.

Sâmbătă dimineața, utilajele primăriei au fost scoase pentru a repara străzile afectate în Rachelu, astfel încât oamenii să poată circula în condiții optime.
Reprezentanții Comitetului Local pentru Situații de Urgență Luncavița au evaluat pagubele produse de ploile torențiale, situația concretă fiind transmisă Instituției Prefectului Județului Tulcea și Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) „Delta” Tulcea.
„Solicităm Comitetului Județean Tulcea pentru Situații de Urgență, sprijin pentru plata combustibilului, materialelor de intervenție, criblurilor, închirierilor de utilaje, etc. De asemenea s-a trecut în regim de urgență la repararea străzilor, chiar dacă e sâmbătă, cu utilajele proprii, dar și cu altele închiriate, pentru a reda accesul circulației cetățenilor și autovehiculelor pe străzi”, declară Ștefan Ilie, primarul comunei Luncața.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top