Actualitate

Comuna Frecăței: cadastrare gratuită a terenurilor

Naiman Marian, primarul comunei tulcene Frecăței, anunță că va urma cadastrarea gratuită a terenurilor din intravilanul și extravilanul comunei. De aceea, invită locuitorii să depună la termen (până în 18 septembrie) o serie de documente.

„Invităm toți cetățenii care au proprietăți în intravilanul sau extravilanul Comunei Frecăței, inclusiv satele aparținătoare Frecăței, Cataloi, Poșta, Telița, să aducă/pună la dispoziție actele de proprietate :

  • certificat moștenitor – în copie legalizată;
  • testament – în copie legalizată;
  • contract de vânzare – cumpărare – în copie legalizată;
  • sentință civilă definitivă + raportul de expertiză tehnică (legalizată de instanța judecătorească);
  • donație – în copie legalizată;
  • partaj voluntar – în copie legalizată;
  • copie BI/CI proprietari.

Vă așteptăm începând cu data de 18.08 – 18.09.2021 inclusiv, la sediul primăriei – Departamentul Registrul Agricol – în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 – 16.00, să ne puneți la dispoziție actele solicitate mai sus”, spune primarul.

Comuna Frecăței este situată în partea centrală a județului Tulcea și ocupă o suprafață totală de 12.880 de hectare. Este învecinată la nord cu teritoriul administrativ al comunei Somova și teritoriul administrativ al orașul Tulcea, la sud cu teritoriul administrativ al comunei Mihail Kogălniceanu și teritoriul comunei Nalbant, la est cu teritoriul municipiului Tulcea, la vest cu teritoriul comunei Izvoarele.

În componența comunei intră patru sate: Frecăței (reședință de comună), situat la 19 kilometri față de Tulcea; Cataloi, situat la 12 kilometri de Tulcea; Poșta, aflat la 2 kilometri de reședința de comună și Telița, la 18 kilometri de Frecăței.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top