Actualitate

Comuna Frecăței: cadastrare gratuită a terenurilor

Naiman Marian, primarul comunei tulcene Frecăței, anunță că va urma cadastrarea gratuită a terenurilor din intravilanul și extravilanul comunei. De aceea, invită locuitorii să depună la termen (până în 18 septembrie) o serie de documente.

„Invităm toți cetățenii care au proprietăți în intravilanul sau extravilanul Comunei Frecăței, inclusiv satele aparținătoare Frecăței, Cataloi, Poșta, Telița, să aducă/pună la dispoziție actele de proprietate :

  • certificat moștenitor – în copie legalizată;
  • testament – în copie legalizată;
  • contract de vânzare – cumpărare – în copie legalizată;
  • sentință civilă definitivă + raportul de expertiză tehnică (legalizată de instanța judecătorească);
  • donație – în copie legalizată;
  • partaj voluntar – în copie legalizată;
  • copie BI/CI proprietari.

Vă așteptăm începând cu data de 18.08 – 18.09.2021 inclusiv, la sediul primăriei – Departamentul Registrul Agricol – în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 – 16.00, să ne puneți la dispoziție actele solicitate mai sus”, spune primarul.

Comuna Frecăței este situată în partea centrală a județului Tulcea și ocupă o suprafață totală de 12.880 de hectare. Este învecinată la nord cu teritoriul administrativ al comunei Somova și teritoriul administrativ al orașul Tulcea, la sud cu teritoriul administrativ al comunei Mihail Kogălniceanu și teritoriul comunei Nalbant, la est cu teritoriul municipiului Tulcea, la vest cu teritoriul comunei Izvoarele.

În componența comunei intră patru sate: Frecăței (reședință de comună), situat la 19 kilometri față de Tulcea; Cataloi, situat la 12 kilometri de Tulcea; Poșta, aflat la 2 kilometri de reședința de comună și Telița, la 18 kilometri de Frecăței.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top