Actualitate

Comuna Ciucurova a investit în amenajarea unui cabinet stomatologic modern

Cei aproximativ 2.000 de locuitori ai comunei tulcene Ciucurova vor avea, în curând, posibilitatea de a apela la servicii stomatologice chiar la ei în localitatea. Astfel, pacienții nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în alte părți pentru intervenții dentare.
Administrația locală Ciucurova, la inițiativa primarului Marin Șerban, a investit bani de la bugetul local pentru reabilitarea clădirii poștei. Clădirea este proprietatea UAT Ciucurova, iar o parte din acest imobil nu era folosit.
Tocmai aceste încăperi nefolosite au fost reabilitate și modernizate, creându-se astfel un loc ideal pentru desfășurarea activității de stomatologie.

Trebuie menționat faptul că întregul imobil a fost reabilitat la exterior. Concret, cabinetul stomatologic va avea un hol de așteptare, o încăpere cu destinația cabinet propriu-zis, o cameră mai mică ce va putea fi folosită drept magazie sau spațiu de depozitare, o toaletă modernă și încă o încăpere cu dimensiuni mai mici.


Vă reamintim că administrația locală a comunei Ciucurova derulează proiecte de dezvoltare și a altor domenii, precum cel educațional (construirea unei grădinițe), infrastructură rutieră (reabilitare și modernizare de drumuri comunale), cultural (modernizarea Căminului Cultural) sau sportiv (construirea unui teren de sport multifuncțional).
Populația comunei Ciucurova este de 1.977 locuitori conform Recensământului populației 2011, din care 412 copii cu vârsta cuprinsa intre 5-19 ani. Numărul total al persoanelor deservite direct de proiect este de 235 elevi ai scolii din localitatea Ciucurova, dar indirect și ceilalți tineri ai comunei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top