Actualitate

Comuna Ceamurlia de Jos, în plin proces de implementare a proiectelor

După preluarea de către Dumitru Stan a prerogativelor de edil a comunei Ceamurlia de Jos, proiectele aflate pe agenda administrației publice locale și-au continuat cursul firesc. Așa s-a ajuns ca la început de toamnă 2019, primăria să fie pe ultima sută de metrii cu mai multe investiții.

Dumitru Stan, primarul comunei, a declarat pentru „Dezvăluiri” că în acest moment administrația locală așteaptă obținerea mai multor avize din partea celor de la AFIR, apoi lucrările se vor executa. „Așteptăm avizele pentru proiectul sistemului de supraveghere ce va fi instalat în comună. De asemenea, în același stadiu ne aflăm și cu proiectul care privește asfaltare străzi în satul Lunca. Chiar și pentru cumpărarea unui buldoexcavator ne trebuie acest aviz final din partea lor”.

După obținerea acestor avize, edilul spune că va elibera imediat autorizația, iar lucrările propriu-zise se vor efectua.

De asemenea, pentru că a intervenit schimbarea de reprezentant legal al comunei în documentele proiectelor mai trebuie să așteptăm până se fac aceste modificări în actele oficiale. De exemplu, proiectul de reabilitare a Școlii din Luca este tergiversat de 3 luni din această cauză birocratică. Ne apucăm și de reabilitarea acestei școli imediat ce terminăm cu toate hârtiile”, adaugă Dumitru Stan.

Tot în satul Lunca, primăria intenționează să reabiliteze Căminul Cultural. În acest sens se lucrează la finalizarea documentației, iar proiectul va fi depus pentru obținerea finanțării prin AFIR. „Avem garanția că îl vom duce la bun sfârșit”, arată edilul.

Și pe stadionul din localitate se lucrează de zor pentru finalizarea vestiarelor și toaletelor pentru sportivi. ”Mai trebuie echipa care să reprezinte comuna și spor la pregătiri! O creștere sănătoasă trebuie susținută prin sport”, conchide Dumitru Stan.

Pe lângă toate acestea, administrația locală Ceamurlia de Jos urmărește toate oportunitățile care apar ca noi axe de finanțare din fonduri UE sau guvernamentale pentru atragerea de investiții în comună.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top