Actualitate

Comuna Baia a îmbrăcat straie de sărbătoare. Apelul primarului la responsabilitate

Comuna Tulceană Baia a fost împodobită cu lumini festive, iar administrația locală speră că astfel a reușit să facă spiritul sărbătorilor mai prezent pentru toți locuitorii comunei, în special pentru copii..

Doar că, la o zi după inaugurarea iluminatului festiv, parcul din baia a fost vandalizat, trei instalații fiind rupte și una furată. „Fac apel la bunul simț al fiecăruia și vă rog să încetați să mai distrugeți lucrurile frumoase din sat și să permiteți copiilor și locuitorilor comunei să se bucure de atmosfera sărbătorilor”, a reacționat imediat Mugurel Marșavela, primarul comunei.

De asemenea, edilul a solicitat oamenilor sprijinul pentru identificarea celor care au distrus instalațiile. „Trebuie să înțelegem odată că suntem cu toții o mare familie, să ne comportam că atare, să ne respectam și să ne ajutăm”, explică primarul.

După aproximativ o săptămână, administrația locală, împreună cu Poliția Locală Baia, pe baza imaginilor surprinse de camera de luat vederi, a reușit să identifice persoanele responsabile pentru distrugerea decorațiunilor de iarna din parcul comunei. „Vă asigur că vor fi sancționați corespunzător. Că să subliniez gradul de inconștienta și pericolul la care s-a expus, făptașul s-a curentat în timp ce rupea instalațiile”, spune Mugurel Marșavela.

„Am văzut că ați fost foarte indignați de cele întâmplate, pe bună dreptate, iar pentru că scopul meu nu este să vă învrăjbesc unii împotrivă altora, ci să descurajez astfel de comportament huliganic, nu voi face de aceasta data public numele celor implicați. Însă, daca astfel de fapte se repeta, îi voi face cunoscuți pe cei răspunzători fără reținere”, adaugă primarul.

Instalațiile distruse sau furate au fost înlocuite astfel că locuitorii comunei se pot bucura în continuare de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

„Tot pe această cale vreau să vă asigur și să le reamintesc celor rău intenționați, că acesta nu este sat fară căini și atât cât îmi stă în putință voi caută să opresc astfel de evenimente neplăcute, sfidătoare pentru noi, locuitorii comunei. Sper că restul autorităților mă vor sprijini că și de această dată”, conchide primarul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top