Fără categorie

Complexul INSULA, din Neptun, este şi o atracţie autumnală!

În nordul staţiunii Neptun, aproape de joncţiunea cu Olimp, se află unul din brandurile de succes ale zonei: Complexul Restaurant-Hotel Insula. Cochetul spaţiu de cazare şi alimentaţie publică, situat pe malul lacului Neptun-1, este compus dintr-un minihotel şi un restaurant unic pe litoralul românesc, pe o structură parţial lacustră. Hotelul, amenajat în interior cu mult bun gust,  în ton cu tendinţele mondiale în domeniu: stil relaxant, spaţii confortabile, aerisite, senzaţia de comuniune cu natura înconjurătoare, este o investiţie relativ nouă, care a adăugat potenţă turistică deja foarte cunoscutului restaurant, care şi-a dobândit faima în special prin preparatele din peşte şi fructe-de mare. La Insula, turiştii se simt ca într-o microdeltă: nuferi de jur-împrejurul terasei lacustre, verdeaţă peste tot, o mică grădină zoo-ornitologică, cu păuni pe post de vedete. Personalul supercalificat, amabil şi receptiv la toate cererile clienţilor, are un singur scop: satisfacerea dorinţelor culinare şi de relaxare ale acestora. Meniul cuprinde preparate din bucătăria românească şi internaţională, dar cele din peşte (întotdeauna proaspăt!) sunt specialitatea şi renumele casei.

Un articol de Paul PÂRVU

Accesul cu maşina se face din strada principală a staţiunii, după hotelul Decebal, cum vii dinspre Constanţa. Se coboară spre lac, pe lângă hotelurile Dobrogea-Sulina-Delta.
Complexul este situat aproape de plajă şi se remarcă printr-o arhitectură în stil mediteranean, hotelul fiind clasat la 4 stele, iar la restaurantul, cu specific pescăresc, de pe insulă, puteţi încerca atât preparate exotice (fructe şi peşte de mare), cât şi delicioase meniuri specifice, cu peşte românesc.
Hotelul are camere foarte spaţioase, fiecare cu balcon şi vedere panoramică spre lac şi Marea Neagră, având o capacitate de 50 locuri de cazare, din care: 14 camere duble, 4 apartamente, 5 duplex cu 2 şi 3 camere, 2 garsoniere. Fiecare cameră este dotată cu: aer condiţionat, frigider, televizor, acces internet, telefon, baie, room-service.
Complexul are restaurant, cramă, terasă şi bar. Din faţa hotelului, se pot închiria ambarcaţiuni, pentru plimbări pe lac.
Restaurantul Insula, deschis încă din anul… 1968!, este “fondator” al staţiunii. Se pot servi preparate din peşte din Marea Neagră, din Delta Dunării, fructe- de-mare, dar şi preparate “clasice”, din carne de vită, porc, pui, paste şi multe alte preparate româneşti sau din bucătăria internaţională. Deosebit este amplasamentul, unic pe litoral! Odată ajuns la Insula, turistul poate alege să servească masa pe… vaporaş, pe unul din pontoanele de pe apă, lângă cascadă, sub o salcie, într-un separeu sau cerdac. Peste tot, la Insula se simte răcoarea lacului, plin de nuferi galbeni, ca şi briza mării.
Facilităţi: Copiii cu vârsta până la 3 ani au pătuţ special şi cazare gratuită; Copiii de 3 la 7 ani primesc pat suplimentar, cazare gratuită şi reducere la micul dejun de 50%; loc de joacă pentru copii, cu dotări, în spaţiu special amenajat. Pentru cei care solicită pat suplimentar, se plăteşte 50% din tariful unui loc.
Toţi cei care au trecut pe la Insula au devenit clienţi fideli, lucru valabil nu numai pentru turişti, români sau străini, dar şi pentru locuitorii Mangaliei sau ai Constanţei (inclusiv cei din judeţ). Locaţia este una dintre cele mai solicitate şi de cei care organizează evenimente festive (nunţi, botezuri, aniversări), ca şi „training”-uri şi „team-building”-uri.

Telefoane Hotel Insula: 0728.027.209 sau 0722.369.556
Telefon Restaurant Insula: 0241.731722
Fax: 0241.701307
Email: [email protected]

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top