Fără categorie

Complexul Felix-Perla Mării, din Eforie Nord, oferă un sejur de neuitat, la tarife „de criză”!

V-aţi hotărît să faceţi un sejur la Marea Neagră? Complexul Felix-Perla Mării, vă aşteaptă să petreceţi o vacanţă de vis pe litoralul românesc. Complexul Felix-Perla Mării are o nouă înfăţişare. Situat la doar 200 de metri de plajă, coplexul vă oferă un sejur de neuitat.
Hotel de trei stele, cu o capacitate de 290 locuri, din care 20 sunt apartamente, dotate cu tv, climatizare, frigider, baie, bar, terasă, restaurant cu autoservire, capacitate maxim 500 persoane, grădină de vară unde puteţi servi masa în acordurile muzicii cafe-concert, iar copiii se pot relaxa într-un spaţiu de joacă special amenajat. Complexul vă mai oferă şi o sală de conferinţă, dotată cu aparatura necesară.

Un articol de Paul PÂRVU

Hotel Felix din Eforie Nord vă oferă un sejur de neuitat pe litoralul românesc. Doriţi o vacanţă la mare? Felix-Perla Mării vă oferă cazarea la un preţ avantajos, beneficiind de servicii hoteliere pe măsură. Pentru un sejur la Marea Neagră, noi vă aşteptăm cu drag să petreceţi clipe de neuitat în complexul nostru, oferindu-vă o vacanţă de vis.

Cele două restaurante: autoservirea şi grădina de vară vă oferă o gamă variată de produse la preţuri avantajoase. De asemenea, în perioada verii se organizează şi mese festive, nunţi, botezuri, diverse evenimente la grădina de vară, capacitate maxim 500 locuri.
Tarife.

  • 01 Iulie – 20 August. Cameră: 180 RON/zi cu mic dejun inclus. Apartament: 280 RON/zi cu mic dejun inclus.
  • 21 August – 20 Septembrie Cameră: 130 RON/zi cu mic dejun inclus. Apartament: 200 RON/zi cu mic dejun inclus.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top