Opinii

Codul roșu a fost trecut cu brio de către autoritățile locale din Năvodari

Miercuri, 29 ianuarie, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod Roșu pentru şase judeţe din sud-estul ţării, printre care și județul Constanţa. Autorităţile din orașul Năvodari s-au pregătit din timp și astfel au reușit să înfrunte cu succes primul cod roşu din această iarnă. Astfel, au fost luate măsuri ce au făcut ca locuitorii din Năvodari să treacă fără incidente neplăcute peste una dintre cele mai dificile nopți din acest an. Ieşirile din oraş au fost blocate de către maşinile poliţiei, care i-au întors din drum pe cei care se încumetau să pornească la drum pe o astfel de vreme.

Totuşi, au fost şi câteva persoane din Corbu, care, în ciuda recomandărilor făcute de poliţişti, au decis să înfrunte viscolul şi zăpada pe jos, lăsându-şi maşinile în locul în care circulaţia a fost oprită. Pentru cei din alte localităţi, pe care viscolul i-a împiedicat să ajungă acasă, autorităţile din Năvodari au pregătit un adăpost, în incinta Sălii Sporturilor din localitate.
Ieri dimineaţă, Comandamentul pentru situaţii de urgenţă a anunţat deblocarea celor mai multe drumuri din judeţ, atenţionând, însă, că pe unele porţiuni circulaţia autovehicolelor se va face în convoi controlat, cu antemergător de la Poliţia Rutieră.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top