Actualitate

Codrin Ştefănescu de la APP îl acuză pe Nicuşor Dan că îi ţine pe bucureşteni în frig, intenționat

 

Președintele formațiunii Alianța Pentru Patrie (APP), Codrin Ștefănescu, îl acuză pe primarul capitalei, Nicușor Dan, că ține Bucureștiul în frig „pentru o capitală a unei țări membră U.E.”, fără a o numi sau fără a oferi dovezi pentru această afirmație.

APP cere în mod public Guvernului și reprezentanților săi în teritoriu, respectiv Prefectului Capitalei, fie să intervină de urgență pentru remedierea problemelor grave cu care se confruntă bucureștenii, fie să-l suspende imediat pe Nicușor Dan, din funcția de Primar al Capitalei.

Ștefănescu spune că bucureștenii sunt „exterminați”, că spitalele nu au căldură și apă caldă și cere Guvernului și prefectului capitalei „să nu devină complici la această situație deosebit de gravă”.

– La această oră, sute de mii de locuitori ai Capitalei stau în frig, fără apă caldă, uneori fără curent electric, în nepăsarea și în bătaia de joc a autorităților locale și centrale, coordonate de Nicușor Dan.

– Sunt deja câteva zeci de mii de plângeri, sesizări și acțiuni în instanță, din partea bucureștenilor, care sunt pur și simplu ”exterminați” în propriile locuințe, fără ca nimeni să intervină.

– Spitalele din București, deja supra-aglomerate în urma virozei care face ravagii în rândul copiilor, au la rândul lor probleme cu furnizarea apei calde, a căldurii și a gazelor.

– Foarte mulți medici, membrii ai A.P.P., începând de la chirurgi până la directori medicali de spitale, afirmă clar că epidemia de viroze aflată în curs de expansiune, de la copii la adulți, se datorează în mare măsură și condițiilor improprii de trai, din locuințele bucureștenilor, locuințe lipsite de căldură.

– Primarul Nicușor Dan supune locuitorii Capitalei, în mod intenționat și cu aprobarea tacită a Guvernului, la condiții total inumane, pentru o capitală a unei țări membră U.E.

– Primarul Capitalei și voi cei din Guvern, afirmați în mod repetat și mincinos, că vreți ”o țară ca afară”, în timp ce bucureștenii sunt supuși celor mai cumplite și vitrege condiții de trai: ne referim la familiile care au copii, bătrâni, pensionari, persoane cu dizabilități și bolnavi, toți aceștia având nevoie de condiții omenești de trai, în propriile locuințe.

Alianța Pentru Patrie vă reamintește, vouă, celor din Guvern, că în timpul campaniei electorale a lui Nicușor Dan, pe care ați susținut-o, a fost utilizat un slogan electoral, total mincinos, de genul: ”Votați USR și Nicușor Dan, ca să aveți apă caldă”! Ceea ce s-a dovedit a fi o mare minciună, o mare bătaie de joc, și o umilire a românilor, umilire asumată oficial.

Somăm în mod public Guvernul și Prefectul Municipiului București, să nu devină complici la această situație deosebit de gravă, prezentată anterior, să ia măsuri de urgență, să comunice aceste măsuri în spațiul public, sau să-l suspende, imediat, pe primarul userist care îngroapă pur și simplu Capitala României”, se arată într-un comunicat al APP.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top