Ştiri

Cine minte pe subiectul întoarcerii deputatului UNPR la Mişcarea Populară: Claudiu Palaz sau Florin Gheorghe?

Zilele trecute a apărut în spaţiul public o informaţie conform căreia deputatul UNPR Florin Gheorghe ar fi negociat cu preşedintele executiv Eugen Tomac întoarcerea în Mişcarea Populară. Cel care a devoalat presupusa întâlnire a fost Claudiu Palaz, preşedintele Mişcării Populare Constanţa. Palaz a afirmat că Florin Gheorghe ar fi pus două condiţii pentru întoarcerea sa: garantarea unui loc eligibil pentru candidatura la Parlament şi o funcţie politică la Constanţa (Secretar General la judeţ sau preşedinte al organizaţiei municipale).

Contanctat telefonic de ziarul Dezvăluiri, deputatul Florin Gheorghe a negat că ar fi avut vreo discuţie cu Eugen Tomac şi îl acuză pe Palaz că a inventat acest subiect. În replică, Claudiu Palaz spune că Florin Gheorghe nu poate să recunoască aceste negocieri de teamă că Gabriel Oprea l-ar exclude din UNPR.
Iată ce spun cei doi:

Florin Gheroghe: „E o minciună ordinară. L-am întrebat ieri şi pe domnul Tomac, l-am sunat, l-am rugat să dea o dezminţire, ca să nu îl dau în judecată. De fapt, cu dânsul nici nu cred că am vorbit anul acesta, nu prea ne-am intersectat la Parlament că el vine mai rar. Deci nici telefonic şi nici faţă în faţă nu am discutat cu Eugen Tomac şi nici nu îmi doresc o revenire în PMP. Din moment ce am plecat de acolo, de ce m-aş întoarce? Cred că Palaz a inventat subiectul ca să ascundă faptul că a rămas singur în partid. I-a plecat şi tineretul şi organizaţia municipală şi a rămas el cu doi-trei membri acolo, care nu au cum să plece sau încă nu s-au convins de situaţia din partid. El vrea să distragă atenţia conducerii centrale de la problemele lui. Dacă aş fi fost un tip mai arţăgos poate îi mai dădeam şi în judecată, să fac şi eu un subiect de presă, dar nu îmi stă în caracter şi prefer să mă ocup de lucruri mai serioase decât de bârfe de genul ăsta, cum face Palaz”.

Claudiu Palaz: „Discuţia a fost că vrea să se întoarcă împreună cu Florin Secară, deputat de Vrancea şi prieten de-al lui, care a mai fost şi el la noi. Cei doi s-au întîlnit cu Eugen Tomac. Tomac mi-a spus că Florin Gheorghe vrea să se întoarcă în organizaţia Constanţa, dar cere garanţii că va fi deputat. I-am spus că la mine toată lumea care vine trebuie să se apuce de muncă. Nu am nimic împotrivă, dar în secunda în care vine, îşi ia un colegiu şi se apucă de el. Munceşte, îl controlez, că la mine aşa merge, pe verificate şi pe muncă. Nu ne apucăm să facem chibiţăreală. Asta o făcea el la PDL. Deci nu am acceptat negocieri de genul ăsta. Cum adică să îi dai garanţii cuiva că va fi parlamentar. Păi şi dacă ele e o lichea? Îl înţeleg că este supărat, dar îi trece, că nu sunt eu singurul care l-am respins. L-au mai respins şi alţii. El este istorie, politic vorbind. Poate va prinde cel mult un post de consilier local. Poate… Florin Gheorghe neagă faptul că s-a întâlnit cu Eugen Tomac de frica lui Garbiel Oprea. Dacă i-ar fi ieşit combinaţia, ar fi recunoscut ulterior în partid. Dar în situaţia în care acum are uşile închise, cum ar putea să recunoască faptul că s-a întâlnit cu Eugen Tomac. Păi eu îţi spun că nu apuci să publici articolul şi el este zburat din UNPR”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top