Actualitate

Cetățenii au votat: Primăria Jurilovca va oferi gratuit 50 de măști pentru fiecare gospodărie

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a avut ideea de a-i invita pe cetățeni să voteze pe Facebook dacă sunt de acord ca primăria să achiziționeze măști de protecție anti covid, pe care să le ofere gratuit locuitorilor.

Ca urmare a votului cetățenilor, Eugen Ion a convocat pe 26 octombrie o ședință de îndată a Consiliului Local Jurilovca, în cadrul căreia a fost aprobată propunerea de achiziție, din bugetul local, de măști de protecție ce vor fi distribuite către populația din Comuna Jurilovca. Astfel, după finalizarea procedurii de achiziție, fiecare gospodărie va beneficia, gratuit, de câte un pachet cu 50 de măști de protecție.

Vă mulțumesc pentru implicarea dumneavoastră și pentru participarea la sondaj! Le mulţumesc consilierilor locali care au dat astăzi dovadă de solidaritate și care au aprobat în unanimitate această propunere ce încurajează respectarea regulilor de combatere a efectelor coronavirusului.

În plus, am speranța că măsura ne va ajuta să trecem mai ușor peste aceste luni în care cel mai important este să ne protejăm pe noi și pe toți cei apropiați. Fiți bine și rămâneți sănătoși!”, le-a transmis primarul locuitorilor comunei Jurilovca.

Inițiativa primarului Eugen Ion vine în contextul obligativității purtării măștii în toate spațiile publice, ce a intrat în vigoare pe 25.10.2021, la nivel național.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top