Actualitate

Cernavodă: Trotuarele străzilor Medgidiei și Canalului vor fi modernizate

 „Modernizare trotuare Drum Județean 223C și prelungirea acestuia, în orașul Cernavodă, județul Constanța – străzile Medgidiei și Canalului” este unul dintre proiectele pe care administrația locală a orașului Cernavodă le realizează prin intermediul Programului Anghel Saligny. Pentru implementarea investiției, primăria a avut nevoie de acordul Consiliului Județean Constanța deoarece aceste două străzi sunt, de fapt, un drum județean (223C) aflat în administrarea CJ.

Totodată, Primăria Cernavodă a început și demersurile pentru obținerea din partea Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a acordului de mediu pentru modernizarea trotuarelor drumului județean 223C și prelungirea acestuia.

Consiliului Județean Constanța a aprobat încă din octombrie 2022 transmiterea temporară a dreptului de administrare către Consiliul Local al orașului Cernavodă a sectoarelor din drumul județean DJ 223C. Perioada temporară se referă la timpul necesar până la finalizarea obiectivului de investiții ”Modernizare trotuare drum județean 223C și prelungirea acestuia în Orașul Cernavodă, județul Constanța” – Străzile Medgidiei (între străzile Seimeni și limita orașului) și Canalului (între străzile Medgidiei și Drumul de Centură).

Obiectivele specifice ale proiectului urmăresc îmbunătățirea calităților de viață, protejarea investițiilor aferente drumurilor și construcțiilor, asigurarea unui trafic auto în condiții de siguranță, precum și îmbunătățirea condițiilor de mediu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top